AK Parti İzmir'in kardeşi Karabük ile Mardin'i buluşturdu

AK Parti Genel Merkez Kadın Kolları'nca planlanan "Kardeş İller" projesi kapsamında İzmir'in kardeş illeri Karabük ve Mardin buluştu. İzmir İl Kadın K

AK Parti Genel Merkez Kadın Kolları'nca planlanan "Kardeş İller" projesi kapsamında İzmir'in kardeş illeri Karabük ve Mardin buluştu. İzmir İl Kadın Kolları'nın ev sahipliğinde düzenlenen Kardeşlik ve Dayanışma Gecesi'ne Karabük ve Mardin'den gelen misafirler, sivil toplum kuruluşları ve 800'ü aşkın davetli katıldı. Devlet Bakanı Mehmet Aydın, Milletvekili İsmail Katmerci ve AK Parti İl Başkanı Ömür Kabak'ın da bulunduğu Başbakan Recep Tayyip Erdoğan ve Genel Merkez Kadın Kolları Başkanı Fatma Şahin ile İzmir, Mardin ve Karabük milletvekillerinin telgrafları büyük alkış topladı.

AK Parti İl Kadın Kolları Başkanı Nesrin Ulema, "Bu tablonun, barış, dostluk ve kardeşliğin, vatan topraklarımız ve insanlarımız üzerinde kötü emelleri olanlara en güzel mesaj olduğu inancındayım. Bu vesileyle sizlere bir kez daha teşekkür etmek istiyorum.

Mübarek Üç Aylar'ı yaşadığımız bu önemli günlerde dostluğun, kardeşliğin, hoşgörü ve sağduyunun ön plana çıkmasını, milletimize ve tüm insanlığa hayırlar getirmesini diliyor, saygılarımla selamlıyorum." dedi. Karabük İl Kadın Kolları İl Başkanı Sevilay Yeşiloğlu ve Mardin İl Kadın Kolları Başkanı Zeynep Alkış da gösterilen misafirperverlik ve ev sahipliğinden duydukları memnuniyeti belirterek, İzmir teşkilatına teşekkür etti.

Programda ayrıca Karabük ve Mardin'in tarih ve kültür zenginliklerinin sergilendiği stantlar açıldı, illerin tanıtıldığı sinevizyon gösterisi düzenlendi. Halk oyunları ve Türk Halk Müziği konserinin de yer aldığı gecede müzayede düzenlendi. Buradan elde edilen gelirin, Karabük ve Mardin'deki okullara destek amaçlı kullanılacağı belirtildi.