Yabancı Ülke Öğrencilerinden Başkan Bahçeci'ye Ziyaret

Kırşehir Belediyesi Avrupa Birliği Ofisi tarafından hazırlanan "Let's Fly All Together In Turkey" (Haydi Hep Beraber Türkiye'de Uçalım) isimli proje kapsamında 7 farklı ülkeden gelen 35 öğrenci Belediye Başkanı Yaşar Bahçeci'yi makamında ziyaret etti

Yabancı Ülke Öğrencilerinden Başkan Bahçeci'ye Ziyaret
Kırşehir Belediyesi Avrupa Birliği Ofisi tarafından hazırlanan "Let's Fly All Together In Turkey" (Haydi Hep Beraber Türkiye'de Uçalım) isimli proje kapsamında 7 farklı ülkeden gelen 35 öğrenci Belediye Başkanı Yaşar Bahçeci'yi makamında ziyaret etti.
20 bin 852 Avro bütçeli Avrupa Birliği Gençlik Projesi kapsamında Azerbaycan, Bosna-Hersek, İsrail, Gürcistan, Litvanya, Estonya ve Romanya'dan gelen 35 öğrenci, Belediye Başkanı Yaşar Bahçeci'ye ziyaret gerçekleştirdi. Bahçeci, ziyarette yaptığı konuşmasında, gelen öğrencilere,"Ülkemize ve şehrimize hoş geldiniz. Bizim bu proje ile amacımız, Avrupa'da Türkiye aleyhinde asılsız iftira dolu tabuları yıkarak, tek yanlı düşünen Avrupa Birliği üyesi ülkelerde yaşayan insanlara, Türkiye'nin hiç de öyle olmadığını göstermektir. Türklerin ne kadar misafirperver ve mütevazı olduklarını göstermenin yanında, oldukça zengin olan tarihi ve kültürel miraslarımızı sizlere tanıtarak kemikleşmiş olan tabuları yıkmak istiyoruz" dedi.
Başkan Bahçecinin konuşmasının ardından proje kapsamında gelen öğrenciler söz alarak, Kırşehir'i çok sevdiklerini, şehir halkının kendilerine oldukça sıcak ve güler yüzlü davrandıklarını belirtti. Bu projeye katkısı ve desteği dolayısı ile de Bahçeciye teşekkür eden öğrenciler, başka projeler kapsamında da Kırşehir'e tekrar gelmek istediklerini ifade etti.