Ödemiş Belediyespor'da Yeni Dönem İçin Hareketlilik Sürüyor

Yeni sezon öncesi yapılanmayı sürdüren Ödemiş Belediyespor'da A takıma getirilen teknik direktör Mahmut Arslan transfer harekatına pazartesi günü başlayacak

Ödemiş Belediyespor'da Yeni Dönem İçin Hareketlilik Sürüyor
Yeni sezon öncesi yapılanmayı sürdüren Ödemiş Belediyespor'da A takıma getirilen teknik direktör Mahmut Arslan transfer harekatına pazartesi günü başlayacak. Bölgesel Amatör Lig'de zirveye gözünü dikme hedefinde olan kırmızı-lacivertlilerde iç transfer ile birlikte dış transferin de yürütülmesi öngörülüyor.
Yönetimin eylül ayında başlayacak lige kadar güçlü bir takım oluşturulması beklenirken, tesislerde de yeni sezon hazırlıkları çerçevesinde iyileştirmeler yapılıyor. Kırmızı-lacivertli kulüpte altyapı dışında tüm birimlerde hazırlıklar sürüyor. Altyapıdaki belirsizliğin de kısa süre içinde bitmesi bekleniyor.
Öte yandan geçen sezon Ödemiş Belediyespor futbol takımında teknik sorumlu olarak görev alan Hüseyin Şengül, Kulüp Başkanı Bekir Keskin tarafından Ödemiş Belediyespor Sportif Direktörlüğü görevine atandı. Futbol, basketbol, hentbol, voleybol, atletizm ve diğer branşları kapsayan dallarda şemsiye görevinde yer alacak olan Şengül, Ödemiş Belediyespor'daki faaliyet gösteren tüm takımları koordine edecek. Kurumsallaşma yolunda ilerlediklerini kaydeden Başkan Keskin, "Ödemiş Belediyespor'u daha da ileri taşımak hedefindeyiz. Bu nedenle kulüp tüzüğümüzde bulunan sportif direktörlük görevine Hüseyin Şengül getirildi. Kendisi yeni sezonda kulübümüzde faaliyet gösteren tüm spor dalları ile ilgili her türlü konuyu koordine edecek" dedi.