Karaibrahim Ve Dikmen Chp Kuşadası İlçe Örgütünü Ziyaret Etti

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Giresun Milletvekili ve Parti Meclisi Üyesi Eşref Karaibrahim ile geçtiğimiz günlerde CHP saflarına katılan eski DSP Aydın Milletvekili Halit Dikmen, CHP Kuşadası İlçe Örgütünü ziyaret etti

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Giresun Milletvekili ve Parti Meclisi Üyesi Eşref Karaibrahim ile geçtiğimiz günlerde CHP saflarına katılan eski DSP Aydın Milletvekili Halit Dikmen, CHP Kuşadası İlçe Örgütünü ziyaret etti.
CHP Kuşadası İlçe Başkanı Mehmet Bal, Kuşadası Belediye Başkan Vekili Ahmet Kireç, Aydın İl Genel Meclisi Başkanı Akan Evren, Aydın İl Genel Meclisi üyesi Zekeriya Diner, Kuşadası Belediye Meclisi Üyesi Ömer Günel ve ilçe yönetiminin hazır bulunduğu ziyaret, yaklaşık 1 saat sürdü. Ziyarette konuşan eski Aydın Milletvekili Halit Dikmen, Kemal Kılıçdaroğlu ile büyük ivme kazanan CHP saflarına katılmaktan gurur duyduğunu belirterek, Aydın'ı ve Kuşadası'nı seven bir kişi olarak üzerine düşen her görevi
yapmak için çaba harcayacağını söyledi. Halit Dikmen'in CHP saflarına katılmasının kendilerine güç verdiğini vurgulayan CHP Kuşadası İlçe Başkanı Mehmet Bal ise, Kuşadası'nda ticaret yapan Dikmen'in deneyimlerinden her zaman yararlanacaklarını ifade etti.
Referandum çalışmalarının genel merkezde büyük bir hızla devam ettiğini açıklayan CHP Giresun Milletvekili ve Parti Meclisi Üyesi Eşref Karaibrahim ise, bu süreçte herkesin elini taşın altına sokması ve çok çalışması gerektiğini söyledi. İktidar koşusunun başladığını anlatan Karaibrahim, Genel Başkan Kılıçdaroğlu'nun ülke genelinde çok büyük bir ilgi gördüğünü söyledi.