Trabzon'da yağış nedeniyle Of-Çaykara yolu ulaşıma kapatıldı

Trabzon'da etkili olan şiddetli yağış nedeniyle Of-Çaykara karayolu ulaşıma kapatıldı. Of Kaymakamı Tuncay Sonel, yolun tedbir amaçlı ulaşıma kapatıld

Trabzon'da etkili olan şiddetli yağış nedeniyle Of-Çaykara karayolu ulaşıma kapatıldı. Of Kaymakamı Tuncay Sonel, yolun tedbir amaçlı ulaşıma kapatıldığını söyledi.

Trabzon'un Of, Çaykara ve Hayrat ilçelerinde akşam saatlerinde başlayan sağanak yağış etkili oluyor. Yağış nedeniyle Of'a bağlı Yazlık, Yemişalan, Dumlusu, Sefaköy, Kiraz, Ağaçbaşı köylerinde heyelan nedeniyle ilçe ile bağlantının kesildiğini, yine Hayrat ilçesinin de Of ile bağlantısının kesildiği, enerji nakil hatlarında yer yer arızalar olduğu belirtildi.

Of Kaymakamı Tuncay Sonel, can ve mal kaybının olmadığını, heyelan nedeniyle kapanan köy yollarında çalışma başlatmak için yağmurun dinmesini beklediklerini ifade etti. Sonel, turizm mevsimi olması nedeniyle Uzungöl'e gidecek şehir dışından gelen misafirlerin Of'ta ki pansiyonlarda misafir edileceğini, aynı şekilde Uzungöl'den dönmek isteyen araçlara da izin verilmeyeceğini kaydetti.