Milletvekili Akgün'den Karaman Smmm Odasına Ziyaret

Adalet ve Kalkınma Partisi (AK Parti) Karaman Milletvekili Mevlüt Akgün, İl Genel Meclisi üyeleri ile birlikte Karaman Serbest Muhasebeci Mali Müşavirler (SMMM) Odasının yeni göreve seçilen yönetimini ziyaret etti

Milletvekili Akgün'den Karaman Smmm Odasına Ziyaret
Adalet ve Kalkınma Partisi (AK Parti) Karaman Milletvekili Mevlüt Akgün, İl Genel Meclisi üyeleri ile birlikte Karaman Serbest Muhasebeci Mali Müşavirler (SMMM) Odasının yeni göreve seçilen yönetimini ziyaret etti.
Ziyarette Oda Başkanı Ali Ankaralı'dan çalışmalar hakkında bilgi alan Milletvekili Akgün, kayıt dışı ekonomi ile mücadelede mali müşavirlerin önemli bir rol üstlendiğini söyledi.
Geçtiğimiz ay yapılan seçimde başkanlığa seçilen Ali Ankaralı ile yeni yönetim kuruluna başarılar dileyen Milletvekili Akgün, "Ülkemizin temel sorunları arasında yer alan kayıt dışı ile mücadelede mali müşavirler önemli bir misyon üstleniyor. Kayıt dışı ekonomi ile mücadele hepimizin ortak sorunu. Kayıt dışılığı kayıt içine aldığımızda devletimizin vatandaşlara sağladığı hizmetin kalitesi ve miktarı artacaktır. Hükümet olarak her konuda olduğu gibi bu konuda da sivil toplum örgütleri ile birlikte olmayı ve görüş alışverişinde bulunmayı önemsiyoruz" dedi.
Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Ali Ankaralı'da, çalışma azmi ve heyecanı ile meslektaşlarına hizmet edeceklerini kaydetti.