Bucaspor 'Yeni'lendi İzmir

Turkcell Süper Lig'de 2010-2011 sezonunda ilk kez mücadele edecek olan ve çalışmalarını Bolu'nun Gerede ilçesinde sürdüren Bucaspor'da, geçen sezon kadroda yer alan 9 futbolcu kaldı.

  Turkcell Süper Lig ' de 2010-2011 sezonunda ilk kez mücadele edecek olan ve çalışmalarını Bolu ' nun Gerede ilçesinde sürdüren Bucaspor ' da , geçen sezon kadroda yer alan 9 futbolcu kaldı .
Bank Asya 1 . Lig ' de 2009-2010 sezonun ikinci sırada tamamlayan ve İzmir ' in 7 yıllık hasretini sona erdirerek Süper Lig ' e yükselen Bucaspor , teknik direktör Bülent Uygun ile anlaştıktan sonra yeni sezon için transfer çalışmalarını başlattı .
1 Temmuz ' da Bolu ' nun Gerede ilçesinde yeni sezon çalışmalarına başlayan sarı-lacivertli ekip , yarın ilk hazırlık karşılaşmasını Turkcell Süper Lig ekiplerinden Eskişehirspor ile yapacak . Bugünü dinlenerek geçiren Bucasporlu futbolcular , 15 Temmuz ' da Bank Asya 1 . Lig ekiplerinden Boluspor ' la karşılaştıktan sonra Gerede kampını tamamlayacak .

-KAMP KADROSU-

Yeni sezon hazırlıklarına 18-30 Temmuz ' da Hollanda ' nın Arnhem kentinde devam edecek Bucaspor , halen çalışmalarını 27 futbolcuyla sürdürüyor .
Geçen sezon Bank Asya 1 . Lig ' de başarıya ulaşan takımdan 9 futbolcunun devam ettiği çalışmalarda , 15 yeni transferin yanı sıra geçen yıl A2 takımında mücadele eden 3 futbolcu da yer alıyor .
Bucaspor ' da geçen yıl kadroda yer alıp , bu sezon çalışmalarda yer alan futbolcularla , bu oyuncuların geçen yıl ligde oynadıkları maç sayıları şöyle :
Atilla Özmen ( 6 ) , Emrecan Afacanoğlu ( 2 ) , Erkan Taşkıran ( 19 ) , Erman Güraçar ( 20 ) , Mehmet Polat ( 4 ) , Sercan Kaya ( 28 ) , Serkan Yanık ( 24 ) , Veli Kızılkaya ( 26 ) , Zafer Çevik ( 24 ) .
Transfer çalışmalarını sürdüren sarı-lacivertli ekibin yeni transferleri ise şöyle :
Atahan Menekşe ( Kocaelispor ) , Carlos Alberto Fernandes ( Rio Ave-Portekiz ) , Dady ( Osasuna-İspanya ) , Ergun Cengiz ( Yeni Malatyaspor ) , Jerko Leko ( Monaco-Fransa ) , Kadir Atkın ( Altınordu ) , Kamil Çörekçi ( Milwall-İngiltere ) , Landry Mulemo ( Standart Liege-Belçika ) , İbrahim Dağaşan , Musa Aydın ( Sivasspor ) , Oğuz Başaran ( Darıca Gençlerbirliği ) , Ömer Kahveci ( Adana Demirspor ) , Serkan Atak ( Hacettepe ) , Stiepan Tomas ( Gaziantepspor ) , Victor Mendy ( Metz-Fransa )
Bu futbolcuların dışında geçen yıl A2 takımında mücadele eden 18 yaşındaki futbolculardan Civar Çetin , Fatih Özçelik ve Samet Dinçer de yeni sezon hazırlıklarında bulunuyor .
Bucaspor ' da geçen sezon Sivasspor ' dan kiralık olarak kadrosuna kattığı Mbemba ' nın dışında takımdan ayrılan futbolcular ise şöyle :
Bekir Yılmaz ( Manisaspor ) , Cenk Tekelioğlu , Murat Karakoç ( Altay ) , İzzet Kaya , Türker Demirhan , Yılmaz Özlem ( Göztepe ) , Mehmet Batdal ( Galatasaray ) , Berkay Samancı , Cem Kargın , Onur Çubukçu , Yakup Sertkaya ve Yunus Altun .

-TURKCELL SÜPER LİG TECRÜBELERİ-

Bucaspor ' un mevcut kamp kadrosunda yer alan 27 futbolcudan 9 ' u daha önce Turkcell Süper Lig ' de mücadele etti .
Ligde en fazla forma giyen oyuncu 251 maçla Musa Aydın olurken , bu oyuncuyu 241 maçla Mehmet Polat ve 223 maçla Erman Güraçar takip etti .
Sarı-lacivertli ekibin kadrosundaki Süper Lig ' de oynamış diğer oyuncular şöyle :
Stiepan Tomas ( 129 ) , İbrahim Dağaşan ( 77 ) , Serkan Atak ( 67 ) , Serkan Yanık ( 8 ) , Zafer Çevik ( 2 ) , Ergun Çetin ( 1 ) .

11 . 07 . 2010 13 : 11 : 30