Köprübaşı Belediyesi'nden Eğitime 15 Akıllı Tahta Desteği

Köprübaşı Belediyesi, Kaymakam Recep Höl tarafından başlatılan her sınıfa "Akıllı Tahta Kazandırma Projesi'ne 15 adet akıllı tahta ile katkıda bulundu.

Köprübaşı Belediyesi'nden Eğitime 15 Akıllı Tahta Desteği
Belediyenin hizmetlerini anlatan Belediye Başkanı Zafer Mergen, belediyecilik hizmetlerinin yanı sıra eğitim, sağlık, sosyal ve kültürel her alanda ilçeye hizmet ettiklerini vurgulayarak, bu kapsamda Kaymakam Recep Höl tarafından başlatılan her sınıfa "Akıllı Tahta Kazandırma Projesi'ne 15 adet akıllı tahta satın alarak katkıda bulunduklarını söyledi.
Göreve geldikten sonra ilçeyi bir şantiye alanına çevirdiklerini belirten Başkan Mergen sözlerine şöyle devam etti: "Görev süremiz sonuna kadar kilitli parke döşenmemiş veya betonlanmamış yol bırakmayacağız. Geçen yıl hizmete açtığımız halı sahada kafeterya, duş ve tuvalet bölümleri inşaatı devam etmektedir. Kapalı pazar yeri ve garajda dolgu işlemi tamamlamış olup en kısa sürede inşaatlarına başlayacağız. Yine aynı mevkiye 60 tonluk tır kantarı yaptık. Salihli-Demirci kara yolunun ilçe merkezinden geçen bölümünde yapılan duble yol çalışmaları esnasında kanalizasyon ve su şebekesini değiştirdik. Vatandaşlarımıza daha iyi hizmet verebilmek için otobüs, zabıta hizmet aracı, 1 adet büyük kepçe, su ekibi için 2 adet motosiklet, 1 adet itfaiye, 1 adet çöp arabası ve konteynerı satın aldık. Eski araçların bir kısmını hurdaya çıkardık bir kısmını da ihale yoluyla sattık. Şimdi bir adet ambulans satın alacağız."
Hükümet Konağı yanındaki alana bir yıl içerisinde yarı olimpik yüzme havuzu ve park yapacaklarını kaydeden Başkan Mergen, ayrıca Köprübaşı Meslek Yüksek Okulu için belediye hizmet binası yanında inşaatı devam eden hizmet binasını Ağustos ayı sonuna kadar tamamlayıp Celal Bayar Üniversitesi'ne (CBÜ) teslim edeceklerini açıkladı. Necati Bey Parkı içerisinde bulunan kütüphanenin üzerinde Halk Eğitim Kurs Merkezi inşaatına başladıklarını, Ağustos ayı sonuna kadar teslim edeceklerini belirten Başkan Mergen, halkın dinlenip eğlenebileceği 5 yeni park inşaatına başladıklarını söyledi. Daha yeşil bir Köprübaşı için fidan dikim çalışmalarının aralıksız sürdüğünü belirten Başkan Mergen, 2 bin adet ağaç fidanı dikeceklerini söyledi.
Sözlerinin sonunda, Köprübaşı Belediyesi'ni halka hizmet veren bir kurum haline getirdiklerini vurgulayan Başkan Mergen, belediyenin tüm hizmetlerini kendi öz kaynakları ile yaptığını, hiç bir kurum ve kuruluşa borcunun olmadığını belirtti.