Giresun'daki Teskstilciler Kosgeb Avantajlarını Öğrendi

Giresun Ticaret ve Sanayi Odası (GTSO) bir sektörel etkinliğe daha ev sahipliği yaptı

Giresun'daki Teskstilciler Kosgeb Avantajlarını Öğrendi
Giresun Ticaret ve Sanayi Odası (GTSO) bir sektörel etkinliğe daha ev sahipliği yaptı. Giresun Ticaret ve Sanayi Odası (GTSO) il genelinde faaliyette bulunan tekstil firmalarının temsilcilerine KOSGEB kredileri ve avantajlarıyla ilgili bilgilendirme toplantısı düzenledi.
GTSO'nda düzenlenen toplantıya GTSO Yönetim Kurulu üyesi Adem Tatlı, Meslek Komitesi Başkanı Haluk Güngör, KOSGEB Uzmanı Elif Yıldıran ve tekstil firmalarının yetkilileri katıldı.
KOSGEB Uzmanı Elif Yıldıran, KOSGEB'in faaliyetleri ve firmalara sağlanan destekler, KOSGEB üyeliğinin getirdiği avantajlar, KOSGEB bünyesinde tekstil kuruluşlarına verilen destekler, KOSGEB eğitimleri gibi konuları ele aldı.
KOSGEB Uzmanı Yıldıran, sıfır faizli krediler başta olmak üzere; danışmanlık, eğitim, girişimciliği geliştirme, pazar araştırma, kalite geliştirme ve ihracat gibi konularda KOSGEB'in verdiği hizmetleri anlattı.
Yıldıran, KOSGEB veri tabanına nasıl girilebileceği, yapılması gerekenleri de detaylı olarak anlatılarak katılımcıların sorularına cevap verildi.