Su sayaçlarını çalan sahte görevliler yakalandı

Mersin'de kendilerini Mersin Su ve Kanalizasyon İdaresi (MESKİ) görevlisi olarak tanıtarak sahte tutanaklar düzenleyip vatandaşların su sayaçlarını ça

  Mersin ' de kendilerini Mersin Su ve Kanalizasyon İdaresi ( MESKİ ) görevlisi olarak tanıtarak sahte tutanaklar düzenleyip vatandaşların su sayaçlarını çaldığı iddia edilen iki kişi yakalandı .

Akdeniz ilçesine bağlı Mahmudiye Mahallesi ' ndeki ara sokaklarda devriye görevi yapan motorize polis ekipleri 5823 Sokak üzerinde durumundan şüphelendikleri iki kişiyi durdurdu . Polis ekipleri şahısların elindeki poşette yaptığı aramada su sayacı , boru anahtarı ve MESKİ adına düzenlenmiş sahte sayaç sökme tutanakları ele geçirdi . Gözaltına alınan E . T . ve O . S . kendilerini görevli olarak tanıtıp sayaç söktüklerini itiraf etti . Şahısların uyuşturucu parası temin etmek hırsızlık yaptıkları öğrenildi . Şahıslar daha sonra polis merkezine götürüldü . Öte yandan MESKİ tarafından bu gün yapılan açıklamada kendilerini görevli olarak tanıtan kişilerin , ' ' kontrol amacı ' ' ile söktükleri su sayaçlarını çaldıkları bildirilmişti .