Kartondan Tekneler Kıyasıya Yarıştı

TMMOB İzmir İl Koordinasyon Kurulu tarafından Denizcilik ve Kabotaj Bayramı nedeniyle düzenlenen "3'üncü Kartondan Tekneler Yarışı" renkli görüntülere sahne oldu

  TMMOB İzmir İl Koordinasyon Kurulu tarafından Denizcilik ve Kabotaj Bayramı nedeniyle düzenlenen " 3 ' üncü Kartondan Tekneler Yarışı " renkli görüntülere sahne oldu . İzmir ' de gün boyunca süren etkinliklerin bir parçası olan kartondan tekne yarışında ekipler zorlu mücadele için çalıştı . İzmir Büyükşehir Belediye Başkanvekili Sırrı Aydoğan ile TMMOB Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Soğancı ' nın kazananlara ödüllerini verdiği yarışta birinciliği Orman Mühendisleri Odası aldı .
Pasaport İskelesi ' nde düzenlenen yarışa 12 mühendis odası ile Kıyı Emniyeti Genel Müdürlüğü ve Denizcilik Müsteşarlığı ekipleri katıldı . Yarış öncesi hummalı bir çalışma ile 3 saatlik sürede karton teknelerini hazırlayan ekipler yarış sırasında da kıyasıya yarıştı . Son metreleri oldukça çekişmeli geçen yarışmada Orman Mühendisleri Odası İzmir Şubesi birinci , Maden Mühendisleri Odası İzmir Şubesi ikinci ve Gıda Mühendisleri Odası üçüncü oldu .