Gaziantep'te 'Görevde Yükselme Sınavı' Yapıldı

Yükseköğretim Üst Kuruluşları ile Yükseköğretim Kurumları Personeli Görevde Yükselme ve Unvan Değişikliği Yönetmeliği çerçevesinde, Gaziantep Üniversitesi personeline yönelik, "Görevde Yükselme Sınavı" yapıldı

Yükseköğretim Üst Kuruluşları ile Yükseköğretim Kurumları Personeli Görevde Yükselme ve Unvan Değişikliği Yönetmeliği çerçevesinde, Gaziantep Üniversitesi personeline yönelik, "Görevde Yükselme Sınavı" yapıldı.
Gaziantep Üniversitesi Genel Sekreteri Ercan Eroğlu, 14 şef, 10 memur ve 3 şoför unvanı için toplam 77 adayın katıldığı sınavın, Gaziantep Üniversitesi 75. Yıl Merkezi Dersliğinde gerçekleştirildiğini söyledi. Eroğlu, sınav sonuçlarının Öğrenci Seçme ve Yerleştirme Merkezi Başkanlığınca değerlendirildikten sonra, ilgili yönetmelik hükümlerine göre, anılan kadrolara atamaların Gaziantep Üniversitesi Rektörlüğü tarafından yapılmasının planlandığını ifade etti.
Eroğlu, "Sınav kapsamında adaylara, 26 Nisan - 14 Mayıs 2010 tarihleri arasında Üniversitemiz Ömer Asım Aksoy Konferans Salonu ve Gaziantep Üniversitesi Sürekli Eğitim Merkezi'nde Üniversitemiz akademik ve idari personeli tarafından görevde yükselme eğitimi verilmişti" şeklinde konuştu.