Etso'dan 2011 Öncesi Hızlı İletişim Kılavuzu

Erzurum Ticaret ve Sanayi Odası (ETSO) tarafından hazırlanan 'Hızlı İletişim Kılavuzu' meslek örgütlerine dağıtılmaya başlandı.

Etso'dan 2011 Öncesi Hızlı İletişim Kılavuzu
  3 bin adet bastırılan ve bugüne kadar 2 bin 500 tanesi dağıtılan Hızlı İletişim Kılavuzu ile Erzurum esnafına , kentte düzenlenecek 25 . Dünya Üniversitelerarası Kış Oyunları öncesi yabancı dil desteği sağlanması hedefleniyor .
ETSO Turizm Meslek Komitesi tarafından hazırlanan ' Hızlı İletişim Kılavuzu ' meslek örgütlerine dağıtılmaya başlandı . ETSO İş ve Endüstri İlişkileri Uzmanı Mehtap Yarbaşı ve Atatürk Üniversitesi Yabancı Diller Yüksekokulu Okutmanı Melek Saraçoğlu tarafından hazırlanan kılavuzda , ticari hayatta kullanılan günlük konuşma dili , İngilizce ve Türkçe karşılıklarıyla yer alıyor . İngilizce cümlelerin Türkçe okunuşlarının da bulunduğu kılavuz ile Erzurum esnafına , düzenlenecek 25 . Dünya Üniversitelerarası Kış Oyunları öncesinde yabancı dil desteği sağlanması hedefleniyor .
3 BİN ADET BASTIRILDI
ETSO tarafından hazırlanan ' Hızlı İletişim Kılavuzu ' ile ilgili bilgi veren İş ve Endüstri İlişkileri Uzmanı Mehtap Yarbaşı , 3 bin adet bastırılan kitapçıktan 2 bin 500 tanesinin hızlı bir şekilde dağıtıldığını belirtti . Yarbaşı konuyla ilgili olarak , ' ' ETSO Turizm Meslek Komitesinin önerisiyle hazırlanan ' Hızlı İletişim Kılavuzu ' inşaattan gıdaya , tekstilden otomotive kadar uzanan odamıza üye , 31 meslek grubunun büyük beğenisini kazandı . Bu kılavuzla üyelerimiz , oyunlar öncesi ticari hayatta kullanılan günlük konuşma diline hakim olacak . Oyunlar için kente gelecek misafirlerimizle İngilizce konuşacak olan üyelerimiz sağlanan doğru iletişimle kazançlarını da artırabilecek ' ' dedi .