Stoch'un fiyatı tavan yaptı - SPOR

Slovak yıldızın talipleri artınca işler Aslan için zora girdi.

 

Slovak yıldızın talipleri artınca işler Aslan için zora girdi .

Önceden kapıyı 5 milyon Euro ' dan açan Chelsea , bugün 8 milyon Euro veren çıkmazsa kapıya bile bakmıyor!

Galatasaray Başkan Yardımcısı Haldun Üstünel , son transfer seferi için Londra’nın yolunu tutarken , dün akşam saatlerinde Chelsea’nin üst düzey kurmaylarıyla bir araya geldi . Rijkaard’ın da isteğiyle Miroslav Stoch’u Sarı-Kırmızılı renklere bağlamak isteyen Üstünel , bundan önceki görüşmelerde kapıyı 5 milyon Euro’dan açan İngiliz devini ikna ederek fiyatı 3 milyon Euro’ya düşürmeyi planlıyordu .

Ancak Beşiktaş da dahil olmak üzere birçok kulüp bir anda devreye girince 20 yaşındaki oyuncunun değeri tavan yaptı . Chelsea de taliplerin sürekli çoğaldığını görünce fiyatı yükselterek , oyuncuyu 8 milyon Euro’dan aşağı satmayacağını bildirdi .

Sarı-Kırmızılılar’ın transfer operasyonu bu gelişme nedeniyle büyük sekteye uğrarken , genç yöneticinin durumu Başkan Adnan Polat’a aktardığı ve Rijkaard’la yapılacak konuşmanın ardından alternatif isimlerin üzerinde durulacağı öğrenildi . Kiralık formülü olabilir Her şeye rağmen Galatasaray’da ümitler tükenmiş değil . Stoch’un satış opsiyonuyla birlikte kiralanması da planlar arasında yer alıyor .

Fanatik


Star Gazete