Geniş Aile'nin 49 bölümünde Aytaç ve Şükufe evleniyor

Kanal D'nin ilgiyle izlenen komedi dizisi Geniş Aile'nin 48. bölümü dün akşam yayınlandı. Cevahir ve Koyu Bilal'in Aytaç ve Şükufey'i ayırma planları işe yaramadı!

Geniş Aile'nin 49 bölümünde Aytaç ve Şükufe evleniyor
Kanal D’nin Salı akşamlarına damga vuran komedi dizisi Geniş Aile’nin yeni bölümünde Cevahir ve Koyu Bilal, Şükufe’nin Aytaç’la evlenmesini engellemek için müttefik olmaya karar verdi.

Bu amaçla Aytaç’ı gittiği her yerde takip eden ve bir açığını arayan Koyu Bilal ve Cevahir’in başına gelmeyen kalmadı. Aytaç’ı 24 saat takip eden haylaz ikili, en sonunda Aytaç’ın bir açığını yakaladıklarını sandı..!

Aytaç’ın başka bir kadınla evli olduğunu ileri süren Koyu Bilal ve Cevahir, Şükufe’yi buna inandırmak için ellerinden geleni yaptı… Ancak Aytaç’ın evli olduğu düşünülen kadına yalnızca yardım için evlenmiş olması Cevahir ve Koyu Bilal’in planlarını suya düşürdü.

Tüm bunlara rağmen Kahveci Devir abiden aldığı taktiklerin işe yarayacağını sanan Cevahir, yanıldı..! Şükufe, Aytaç’ın evlenme teklifine "evet" dedi. Cevahir'in hayalleri suya düştü...