Çaldığı paralarla düğün yapıp, bilardo salonu açmış

Şişli, Sarıyer, Küçükçekmece ve Ümraniye'de ev ve iş yerlerinde kasa hırsızlığı yapan çete, polis operasyonu ile çökertildi. Hırsızlık çetesindeki 9 k

Şişli, Sarıyer, Küçükçekmece ve Ümraniye'de ev ve iş yerlerinde kasa hırsızlığı yapan çete, polis operasyonu ile çökertildi. Hırsızlık çetesindeki 9 kişinin üstlerinde ve evlerinde yapılan aramalarda 800 bin TL nakit para ve çalıntı eşyalar ele geçirildi. Çete liderinin çaldığı paralarla lüks BMW otomobil aldığı, yardımcısının da düğün yapıp, bilardo salonu açtığı belirlendi.

Hadımköy'deki Plasterm fabrikasına giren hırsızlar, durumu fark eden polis ekiplerince takibe alındı. Biri kendilerine ait özel araç diğeri taksi olmak üzere 2 araçla olay yerinden kaçmaya çalışan hırsızlar, Hadımköy gişelerde yakalandı. Kasa soygununda kullanılan malzemelerle birlikte yakalanan 6 şüphelinin ifadeleri doğrultusunda Muş'ta 1, Küçükçekmece'de de 2 kişi daha gözaltına alındı. Gözaltına alınan ve aralarında çete lideri olduğu öne sürülen Yıldırım B.'nin de bulunduğu; Nurullah B., Barış A., Abdullah Ç., Ferhat A., Rüstem G., Vedat Y., Hakkı G. ve Yunus T., emniyetteki ifadelerinin ardından Bakırköy Adliyesi'ne sevk edildi.

Çete lideri olduğu öne sürülen Yıldırım B.'nin çaldığı paralarla lüks BMW otomobil aldığı, yardımcısı Nurullah B.'nin de düğün yapıp, bilardo salonu açtığı belirlendi.

Zanlıların, 6 defa kasa hırsızlığı ve 5 defa evden hırsızlık olaylarına karıştığı tespit edildi. Şüphelilerin ev ve üzerlerinde yapılan aramada ise; 2 adet ruhsatsız tabanca, 800 bin lira para, 3 adet köstekli saat ve çok sayıda plazma televizyon ele geçirildi.