Belediye Başkanlarından Emniyet Müdürü Aydın'a Ziyaret

Kocasinan Belediye Başkanı Bekir Yıldız, Talas Belediye Başkanı Rıfat Yıldırım, Hacılar Belediye Başkanı Ahmet Herdem ve İncesu Belediye Başkanı Zekeriya Karayol Kayseri Emniyet Müdürlüğü'ne atanan Cum Ali Aydın'a 'hoş geldin' ziyaretinde bulundu

Belediye Başkanlarından Emniyet Müdürü Aydın'a Ziyaret
Kocasinan Belediye Başkanı Bekir Yıldız, Talas Belediye Başkanı Rıfat Yıldırım, Hacılar Belediye Başkanı Ahmet Herdem ve İncesu Belediye Başkanı Zekeriya Karayol Kayseri Emniyet Müdürlüğü'ne atanan Cum Ali Aydın'a 'hoş geldin' ziyaretinde bulundu.
Samimi bir ortamda gerçekleştirilen ziyarette konuşan Başkan Bekir Yıldız, "Yeni göreviniz hayırlı olsun, şehrimize hoş geldiniz. Allah mahcup etmesin. Biz başından beri kamunun işini bir bütün olarak kabul ederiz. Belediyeler arasında çok uyumlu bir dayanışma ve işbirliği var. Bu aşağı yukarı 15 yıldır devam eden bir gelenek haline geldi. Bilhassa hinterlant da ki belediyeler, başkanlar ve personel uyum içerisinde çalışır. Kamuyu bir bütün görürsünüz. Netice itibariyle hamdolsun Kayseri'de bu durum yıllardan beri süren bir güzelliktir. Siz, Kayseri'de daha önce görev yapmış, sonra yeniden gelen biri olarak gözleme imkanına sahipsiniz" dedi.
Başkan Bekir Yıldız, "Belediyeler olarak biz de bütün kamu kuruluşlarıyla işbirliği halinde çalışır, işbirliği için başımızı açar koşarız. Gecede gündüzde 24 saat sizlerin başarılı olması için, vatandaşın ihtiyacının anında görülmesi için üzerimize düşen ne varsa belediyeler olarak yaparız katkı sağlarız. İşbirliğine çok yatkın bir anlayışımız var. Gece gündüz işbirliğine hazırız. Tekrar hoş geldiniz diyor, yeni görevinizde başarılar diliyorum" şeklinde konuştu.
Kamu hizmetlerini bir bütün kamu kurumlarını da bütünün dişlisi olarak tanımlayan Emniyet Müdürü Cum Ali Aydın, "Çark dönerken dişliden herhangi birisinde arıza varsa o çarkın dönmesi ya hiç olmaz ya da çok zor olur. Bundan kamu zarar görür. Benim görev anlayışım; halkla birlikte halka inerek halkın sorunlarını kendimize dert edinerek özellikle sivil toplum örgütleriyle, yerel yönetimlerle bu işi birlikte götürmek. Allah Kayseri'de iyi hizmetler sunmayı nasip etsin. Ziyaret için teşekkür ediyorum" şeklinde duygularını dile getirdi.