Ömre Bedel 41. bölüm fragmanı izle

Ömre Bedel dizisinin 41. bölümü 8 Haziran Salı günü Fox TV'de ekranlara gelecek.

  Altı yıl geç ; miştir . Can ve Doğa artık ana sınıfına giden birer ç ; ocuk olmuştur . Ö ; mü ; r , Erdem ' in cezasının bitmesini beklemektedir . Kendini oğluna adamıştır . Cesur , sü ; rekli Can ' la ilgilenmektedir . Bu durumdan bü ; yü ; k rahatsızlık duyan Ö ; mü ; r ' ü ; n elinden bir şey gelmemektedir .

Evlatlık alınan Doğa oldukç ; a hırç ; ın bir kız olmuştur . Aylin bü ; tü ; n enerjisini Doğa ' ya vermektedir . Cesur ' un Can ' a olan yakınlığı Aylin ' in dikkatini ç ; ekmektedir . Cezasını kabullenen Erdem ' i bü ; yü ; k bir sü ; rpriz beklemektedir . Bu haberle tü ; m Soykan ailesi şoke olacaktır . Ö ; mü ; r ve Can ' a yakın olmaktan başka bir şey dü ; şü ; nmeyen Cesur , gelen haberle kö ; şeye sıkışacaktır . Geç ; mişte yaşadıkları yü ; zü ; nden bü ; yü ; k acılar ç ; eken Duygu , genç ; bir kadın olmuştur artık . Hayata karşı daha gü ; ç ; lü ; dursa da başına gelecek tatsız olaylardan habersizdir .

Agah ' ın ö ; lü ; mü ; yü ; zü ; nden ç ; ok sarsılan Ayten , kendisine yeni bir hayat kurmuştur . Bu hayatta hala Aylin ' e yer yoktur . Aylin ' i affedemeyen Ayten , torunlarıyla yaşama bağlanmıştır . . Kö ; tü ; gü ; nlerin geride kaldığını dü ; şü ; nen Ö ; mü ; r , ç ; ıktığı yeni yolda başına geleceklerden habersizdir .