Minik Öğrenciler Başkan Toçoğlu'nu Ziyaret Etti

Sabiha Hanım İlköğretim Okulu öğrencileri, Çevre Haftası nedeniyle Büyükşehir Belediye Başkanı Zeki Toçoğlu'nu ziyaret ettiler.

Minik Öğrenciler Başkan Toçoğlu'nu Ziyaret Etti
Sabiha Hanım İlköğretim Okulu öğrencileri, Çevre Haftası nedeniyle öğretmenleri ve Çevre İl Müdürü Nurettin Taş ile birlikte Büyükşehir Belediye Başkanı Zeki Toçoğlu'nu makamında ziyaret ettiler. Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Başkan Toçoğlu, çevrenin önemine değindi. Başkan Toçoğlu, "Gelecek nesillerin sağlıklı bir çevrede büyümesinde çevrenin korunması büyük önem arz ediyor. Şehrimiz hepinizin bildiği yeşili bol olan, doğal güzelliklere sahip ve aynı zamanda sanayisi gelişmiş bir il. Bütün bu özelliklerini koruyabilmesi için ilin yöneticileri olarak üzerimize düşen görevleri yerine getirmeliyiz. Bizler Büyükşehir Belediyesi olarak çevrenin korunmasına gereken özeni gösteriyor, çevreci projeler üretiyor ve hayata geçiriyoruz. Kapımızı çevreci yatırımcılara açıyoruz. Ama tabii bütün bunları yapmak çevrenin korunmasında tek başına yeterli olmuyor. Sağlıklı bir çevre için yöneticisiyle, eğitimcisiyle ve halkımızla hep birlikte hareket ederek, çevre konusunda bilinçli, çevreyi seven ve koruyan genç nesiller yetirmeliyiz" dedi.
Başkan Toçoğlu'nun çevre konusunda oldukça duyarlı olduğunu belirten Çevre il Müdürü Nurettin Taş, "Büyükşehir Belediyesi'nin hizmetlerini yakından takip ediyoruz. Başkanımız çevre konusunda oldukça önemli yatırımlar gerçekleştiriyor. Kendisine çevre konusundaki duyarlılığından dolayı teşekkür ediyoruz" diye konuştu.
Ziyarette Büyükşehir Belediyesi Çevre Kontrol ve Koruma Daire Başkanı Ali Oktar da hazır bulundu. Günün anısına Sabiha Hanım İlköğretim Okulu öğrencileri Başkan Toçoğlu'na çiçek takdim ederken, Başkan Toçoğlu da öğrencilere çeşitli hediyeler verdi.