Turhal Belediyesi'nden meslek edindirme kursları

Tokat'ın Turhal Belediyesi tarafından düzenlenen törenle meslek edindirme kursları hizmete açıldı.

Açılış törenine Tokat Valisi Şerif Yılmaz, AK Par

  Tokat ' ın Turhal Belediyesi tarafından düzenlenen törenle meslek edindirme kursları hizmete açıldı .

Açılış törenine Tokat Valisi Şerif Yılmaz , AK Parti Tokat Milletvekilleri Hüseyin Gülsün ve Dilek Yüksel , Turhal Kaymakamı Mehmet Ünlü , Turhal Belediye Başkanı Ali Gözen , AK Parti İl Başkanı Eyüp Eroğlu , AK Parti Yerel Yönetimlerden Sorumlu İl Başkan Yardımcısı Bedrettin Kılıçlar , AK Parti İlçe Başkanı İzzet Bozduman , diğer ilçe ve Belde Belediye Başkanları , sivil toplum örgütü temsilcileri , muhtarlar ve vatandaşlar katıldı .

Kursların açılış kurdelesini Vali Şerif Yılmaz , AK Parti Tokat milletvekilleri Hüseyin Gülsün , Dilek Yüksel ve Turhal Belediye Başkanı Ali Gözen kesti . Vali Yılmaz , kursların hayırlı ve uğurlu olmasını diledi ve derslikleri gezerek , Turhal Belediye Başkanı Ali Gözen ' den kurslar hakkında bilgi aldı . Belediye Başkanı Ali Gözen , şunları söyledi :

" Yapmış olduğumuz protokolle eğitim elemanı desteğini Turhal Eğitim ve Yardımlaşma Derneği sağlayacaktır . Burada İngilizce , tekstil , yönetici sekreterliği , bilgisayarlı muhasebe , üniversitelere hazırlık ve sbs hazırlık kurslarında eğitim vereceğiz . Kursiyerlerimizin burada gördükleri eğitimler ücretsiz olarak verilecek . Ben meslek edindirme kurslarımızın hayırlı ve uğurlu olmasını diliyorum . " Açılış sonrası katılımcılara çeşitli ikramlarda bulunuldu .