Çatalca'da Erler Caddesi yayalaştırılıyor

Çatalca Belediye Başkanı Cem Kara'nın Çatalca halkına verdiği sözler doğrultusunda çalışmalar devam ediyor

Çatalca'da Erler Caddesi yayalaştırılıyor
  Ç ; atalca Cumhuriyet Meydanı ve Ziya Altınoğlu Stadı arasında kalan Erler Caddesi yayalaştırma projesi başladı .

Proje kapsamında yol tamamıyla yayalaştırılacak ve mevcutta bulunan bü ; felerin sayısı arttırılarak vatandaşlar iç ; in seç ; eneklerin artması sağlanarak , gü ; nü ; n stresini atacakları alanların sıklaştırılması sağlanacak .

Ayrıca proje kapsamında yol boyunca banklar ve oturma grupları konulacak , projenin tamamlanmasının ardından ö ; zellikle yaz aylarında ihtiyaç ; duyulan yaya yü ; rü ; yü ; ş yolu sayesinde vatandaşlar akşam yü ; rü ; yü ; şlerini araç ; trafiğinden uzak , rahat ve gü ; venilir bir şekilde yapabilecekler .

Ç ; atalca Belediye Başkanı Cem Kara ' nın Ç ; atalca halkına verdiği sö ; zler doğrultusunda ç ; alışmalar devam ediyor .

Ç ; atalca halkının ö ; zlem duyduğu ve keyifli zaman geç ; irmesi iç ; in Ç ; atalca Cumhuriyet Meydanı ve Ziya Altınoğlu Stadı arasında bulunan Erler Caddesi tamamıyla yayalaştırılıyor . Proje kapsamında caddede mevcut olarak bulunan bü ; felerin yanı sıra 2 adet bü ; fe yapılacak . Erler caddesinde 1 , 5 metre genişliğinde sağ ve sol tarafta olmak ü ; zere kaldırımlar ve 3 metre genişliğinde mecburi hallerde araç ; yolu olarak kullanılacak fakat trafiğe kapalı olarak işlev gö ; recek bisiklet yolu yapılacak .

Çatalca'da Erler Caddesi yayalaştırılıyor

Aynı bö ; lgede geç ; mişte bulunan Ç ; akıl , Ovayenice , Elbasan ve Muratbey ' e servis yapan minibü ; slerin yeri ise , kapalı pazaryerine alınarak , servislerin o bö ; lgeden devam etmesi sağlanacak .

Caddenin Cumhuriyet Meydanı girişine ise , zabıta noktası ve bir adet lostra salonu yapılacak . Ö ; nceki gü ; n yapımına başlanan proje iki etap şeklinde tamamlanacak .

Perşembe gü ; nü ; kurulan halk pazarında sıkıntı yaşanmaması adına da caddenin Perşembe gü ; nü ; ne kadar ilk etabının bitirilmesi planlanıyor .

15 gü ; n iç ; inde bitirilmesi dü ; şü ; nü ; len projeden sonra aynı projenin Lise caddesine doğru yayalaştırılmasına başlanacak .

Erler Caddesi yayalaştırma projesi kapsamında caddeye , 10 adet ç ; ö ; p kovası , 8 adet bank , 18 adet aydınlatma direği , 2 yuvarlak ahşap oturma grubu , 7 adet ü ; stü ; ö ; rtü ; lü ; oturma alanı , 2 adet ahşap bü ; fe yapımı dü ; şü ; nü ; lmekte .