Aksaray Üniversitesi bin 200 öğrenci mezun etti

Aksaray Üniversitesi'nden mezun olan bin 200 öğrenci törenle diplomalarını aldı.

Aksaray Üniversitesi Mezuniyet Töreni'ne Aksaray Valisi Orhan Alimo

  Aksaray Üniversitesi ' nden mezun olan bin 200 öğrenci törenle diplomalarını aldı .

Aksaray Üniversitesi Mezuniyet Töreni ' ne Aksaray Valisi Orhan Alimoğlu , Belediye Başkanı Nevzat Palta ve protokol üyeleri , siyasi parti temsilcileri , üniversite akademik personeli , öğrenciler ve aileleri katıldı . Törenin açılış konuşmasını yapan Rektör Prof . Dr . Necdet Sağlam , Aksaray Üniversitesi ' nin 2011 yılında 11 bin öğrenci sayısını aşacağını söyledi . Aksaray ' ı bir üniversite şehri yapma yolunda önemli bir adım daha atacaklarını vurgulayan Rektör Prof . Dr . Necdet Sağlam , " Üniversitemizin başarılı gelişiminin temelinde , Üniversitemiz ile Aksaray ilindeki tüm kuruluşların uyumlu ve yapıcı işbirliği yatmaktadır . Bu işbirliğinin oluşmasında emeği geçen herkese teşekkür ediyorum . " dedi . Konuşmasında öğrencilere de seslenen Prof . Dr . Sağlam , " Aksaray Üniversitesi ruhu ile yetiştiğiniz bu yuvadan kopmamanız ve kapılarımızın size her zaman açık olduğunu bilmeniz en büyük arzumuzdur . Bahtınız ve istikbalinizin açık olsun . " şeklinde konuştu .

Daha sonra kürsüye gelen Aksaray Belediye Başkanı Nevzat Palta , okulu bitirme başarısı göstererek mezun olan öğrencileri kutladı . Öğrencilere bundan sonraki yaşamlarında başarı dileyen Belediye Başkanı Palta hayatın zorluklarını aşabilmek için herkesin çok çalışması gerektiğini belirtti . Aksaray Valisi Orhan Alimoğlu da mezun öğrencilerin kendilerini geliştirmelerinin önemine değindi . Vali Alimoğlu , " Aksaray Üniversitesi gibi genç ve hızla büyüyen bir üniversitede okumak ayrıcalıktır . Bu öğrendiklerinizi uygulayarak ve kendinizi her alanda geliştirerek hayatta başarılı olacağınıza inanıyorum . " dedi .

Konuşmaların ardından bölümlerini dereceyle bitiren öğrencilere ödülleri verildi . Gecenin sonunda öğrenciler toplu olarak havaya kep atarak mezuniyetlerini kutladı .