Şarkikaraağaç Anadolu Öğretmen Lisesi ilk mezunlarını verdi

Isparta'nın Şarkikaraağaç ilçesinde bu yıl ilk mezunlarını veren Anadolu Öğretemen Lisesi mezuniyet töreni düzenledi.

Belediye Fuar Alanı'nda gerçe

  Isparta ' nın Şarkikaraağaç ilçesinde bu yıl ilk mezunlarını veren Anadolu Öğretemen Lisesi mezuniyet töreni düzenledi .

Belediye Fuar Alanı ' nda gerçekleştirilen mezuniyet programında veliler çocuklarını yalnız bırakmadı . Saygı duruşu ve İstiklal Marşı okunmasının ardından başlayan tören Okul Müdürü Ahmet Hüsrev Akbulut ' un açılış konuşmasıyla devam etti . Okulun açıldığı günden bu güne Şarkikaraağaç ' taki eğitim kalitesinin yükselmesine yardımcı olduğunu belirten Ahmet Hüsrev Akbulut , " Okulumuzun açılışının 4 . yılında ilk mezunlarımızı veriyoruz . Öğrencilerimiz eğitim konusunda Şarkaikaraağaç ' ta bir çok ilke imza attı . Okulumuz başarılı öğrencilerimiz sayesinde birçok dalda birincilikler aldı . Bu öğrencilerimizi tebrik ediyor . Bundan sonraki yaşamlarında başarılar diliyorum . " dedi .

Okulu ve öğrencileri tanıtan slayt gösterilerinin izlenmesinin ardından öğrenci ve veliler Müzik Öğretmeni Engin Coşkun yönetiminde söylenen şarkı ve türkülerle eğlendi . Okul birincisi Burçin Dönmez ' in mezuniyet kütüğüne isminin yazılı olduğu plaketi çakmasının ardından diploma törenine geçildi . Okul birincisi Burçin Dönmez diplomasını Kaymakam Mehmet Akçay ' ın elinden aldı . Diger öğrencilerin de diplomalarını almalarının ardından tören sona erdi .