Eskişehir'de 42 Polis Bir Üst Rütbeye Terfi Etti

Eskişehir İl Emniyet Müdürü Hanefi Avcı, rütbenin çalışmanın, başarının, kıdemin ve meslekteki tecrübenin işareti olduğunu söyledi.

  Avcı , 42 emniyet personeli için Eskişehir Polis Evi ' nde düzenlenen terfi töreninde yaptığı konuşmada , Emniyet Teşkilatı gibi kurumlarda rütbenin bir çok yerde çalışmanın , başarının , kıdemin ve meslekteki tecrübenin işareti sayıldığını söyledi . Her rütbenin belli bir başarılı çalışma sonunda verildiği için ayrı bir anlam ve önemi olduğunu kaydeden İl Emniyet Müdürü Hanefi Avcı , " Elbette görev yapmak kutsaldır . Ama bunun bir şekilde dışa ifade edilmesi , karşıdaki personelin kim olduğunun tanıtılması açısından rütbenin bizim ve emsal teşkilatlarımızda ayrı bir değeri ve önemi var . Onun için bugün hem bizim , hem de terfi eden arkadaşlarımızın , hem de aileleri açısından mutlu bir gün " dedi .
Konuşmanın ardından 2 . sınıf emniyet müdürlüğünden 1 . sınıf emniyet müdürlüğüne terfi eden 4 , 3 . sınıf emniyet müdürlüğünden 2 . sınıf emniyet müdürlüğüne yükselen 2 , 4 . sınıf emniyet müdürlüğünden 3 . sınıf emniyet müdürlüğüne terfi eden 10 , emniyet amirliğinden 4 . sınıf emniyet müdürlüğüne terfi eden 7 , başkomiserlikten emniyet amirliğine yükselen 5 , komiserlikten başkomiserliğe terfi eden 10 , komiser yardımcılığından komiserliğe yükselen 4 polis memuruna yeni rütbeleri takıldı .
Terfi alan 42 personelden 36 ' sının Emniyet Müdürlüğü ' nde , 6 ' sının da Polis Meslek Eğitim Merkezi ' nde görev yaptığı bildirildi .
Törene Vali Vekili Faruk Eraslan , Vali Yardımcısı Nurettin Yücel ile çok sayıda emniyet mensubu ve aileleri katıldı .