Vakfıkebir Meslek Yüksek Okulu'nda mezuniyet töreni düzenlendi

Karadeniz Teknik Üniversitesi Vakfıkebir Meslek Yüksek Okulu'nda mezuniyet töreni düzenlendi.

Okul bahçesinde saygı duruşu ve İstiklal Marşı'yla baş

  Karadeniz Teknik Üniversitesi Vakfıkebir Meslek Yüksek Okulu ' nda mezuniyet töreni düzenlendi .

Okul bahçesinde saygı duruşu ve İstiklal Marşı ' yla başlayan törende okul birincisi Duygu Türkmen , öğrenciler adına konuşma yaptı . Türkmen " Ailelerimizin desteğini alarak buralara geldik . Eğitim ve öğretim sürecimiz ömür boyu sürecek . Okul ve sınıf arkadaşlarıma teşekkür ediyorum . Bizler burada öğrendiğimiz bilgilerin değerini bilelim . Bu gün sevinme ve gurur günümüzdür . " dedi .

Müdür Yrd . Doç . Dr . Hakan Alp , konuşmasında KTÜ Rektörü İbrahim Özen ve yönetime teşekkür ederek , hedeflerinin yeni bölümler açılması olduğunu belirtti .

KTÜ Rektör Yardımcısı Prof . Dr . Orhan Aydın ise " KTÜ ' lü olmanın ayrıcalığını yaşayın . Dünyayı takip ederek kendinizi yenileyin . " tavsiyesinde bulundu .

Belediye Başkanı Hayri Birinci , duygulandığını ifade ederek emeği geçenleri teşekkür etti . " İnşallah çok daha fazla bölümler açarız . Bu tören bir ilk olması beni ayrıca duygulandırdı . Mutlu oldum İnşallah ilçemizden mutlu ayrılırsınız . " dedi .

Törende son konuşmayı ilçe Kaymakamı Fikret Zaman yaptı . Kaymakam Zaman , " Bu gün çok mutluyum , gururluyum . MYO ' lar ülkenin gelişmesi için çok önemlir . Yarınların geleceği olan gençlerimize destek verilmeli . Hayat yolculuğunuzda sizlere başarılar diliyorum . " şeklinde konuştu .

Konuşmaların ardından toplu hatıra fotoğrafı çektirdikten öğrenciler , kepleri havaya atarak mezun olmanın mutluluğunu yaşadı .