Barcelona Mesut Özil'i İstiyor Madrid

Şenhan Bolelli - Barcelona kulübünü yakından izleyen Katalan spor gazetesi El Mundo Deportivo, Barcelona'nın, Werder Bremen ve Almanya Milli Takımı'nda forma giyen Mesut Özil'i bedava almanın hesaplarını yaptığını iddia etti.

  Şenhan Bolelli - Barcelona kulübünü yakından izleyen Katalan spor gazetesi El Mundo Deportivo , Barcelona ' nın , Werder Bremen ve Almanya Milli Takımı ' nda forma giyen Mesut Özil ' i bedava almanın hesaplarını yaptığını iddia etti .
El Mundo Deportivo , 21 yaşındaki Mesut Özil ' in Werder Bremen ile olan sözleşmesinin 2011 Haziran ayında sona ereceğini hatırlatarak , Barcelona ' nın bu futbolcuyu 1 yıl sonra bonservis bedeli ödemeden transfer etmek istediğini ileri sürdü .
Haberde , Almanya Milli Takımı ile Dünya Kupası ' nda ortaya koyduğu performansla birçok büyük kulübün dikkatini çektiği söylenen Türk kökenli Özil için , ' genç , dinamik , sihirli uzaktan şutları ve asistleri olan bir futbolcu ' denildi .
Mesut Özil ' in bir gün Barcelona ' da oynamak istediğini birçok kez dile getirdiğini yazan Katalan spor gazetesi , genç Özil ' in , Barcelona ' da aynı mevkide oynayan 30 yaşındaki Keita ' nın yerini alabileceğini savundu .
Bu arada Barcelona kulübünün yeni başkanı olan Sandro Rosell ' in , Arsenal ' den Cesc Fabregas ' ı alamaması halinde Özil ' in transferini öne çekebileceği , 45 milyon Avro istenen Cesc Fabregas ' a göre Mesut Özil ' in çok daha ucuz olabileceği belirtildi .
29 . 06 . 2010 20 : 23 : 50