Kremlin duvarları altında nefes kesen motor gösterisi

Rusya'nın başkenti Moskova'da düzenlen X-Fighters 2010 Uluslararası Motocross Yarışması göz doldurdu. Kremlin duvarları altında düzenlenen şovda;

  Rusya ' nın başkenti Moskova ' da düzenlen X-Fighters 2010 Uluslararası Motocross Yarışması göz doldurdu . Kremlin duvarları altında düzenlenen şovda ; uçan , zıplayan , yarışmacılar büyük beğeni topladı .

Kremlin duvarlarının hemen dibinde Aziz Basil Katedrali önünde bulunan Kızıl Meydan ' da hafta sonu boyunca 40 farklı ülkeden motorcular gösteri düzenledi . Moskova , X-Fighters 2010 Uluslararası Motocross Yarışması çerçevesinde düzenlenen bu tür gösteriye ilk defa ev sahipliği yaptı .

Kurallarına göre her yarışmacı kendisine verilen 90 saniyelik zamanı en iyi şekilde değerlendirmeye çalıştı . Organizatörler yarışma pistinin hazırlanması için 10 gün harcadıklarını ve Kızıl Meydan ' a 250 adet kamyon kum taşıdıklarını anlattı .

Tasarımcı Dane Herron Kızıl Meydan ' ın tuğlalarına zarar vermemek için bunca kum taşıdıklarını belirtti . Herron , " Kızıl Meydan tarihi bir yer . Bu yüzden alta önce plastik yerleştirdik , ardından kumla doldurduk . Böylelikle yarışmadaki zıplamalar , atlamalar taşa zarar vermedi . " dedi .

Atlama kürsüleri çok dik olmasına rağmen motorcular büyük cesaretle hünerlerini sergiledi . Daha önceki yarışmalarda omuzunu kırdığını ve 9 ay boyunca yatakta kaldığını anlatan serbest stil motorcu Nate Adam , " Ama o olaydan sonra kendimde daha çok enerji hissettim . Öncekinden daha çok yarışmak istedim " diye konuştu .