Başkan Yıldız, Hamzabeyli Ve Yeşilköy'de İncelemelerde Bulundu

İl Genel Meclisi Başkanı Dursun Ali Yıldız, Hamzabeyli Belediye Başkanı Hasan Çavdar'ın daveti üzerine gittiği beldede incelemelerde bulundu.

Başkan Yıldız, Hamzabeyli Ve Yeşilköy'de İncelemelerde Bulundu
  Hamzabeyli Belediyesi ' nin soranlarını dinleyen Başkan Yıldız , beldenin yakınından geçen derenin ıslahı için DSİ bir çalışma yapacağını ifade etti . Yıldız , ardından Belediye Başkanı Hasan Çavdar ' ın dile getirdiği 30 yıldır yapılamayan Hamzabeyli-Hacıhaliller yolunu inceledi . 30 yıl boyunca söz verildiği halde yapılmayan Hamzabeyli ve Hacıhaliller köyü arasındaki yolun programa alınarak yapılacağını vurgulayan İl Genel Meclisi Başkanı Dursun Ali Yıldız , " Bu kadar kısa olan yolu 30 yıldır nasıl yapamazlar . 3 kilometre yol için siyaset yapmaya bile gerek yok . Burada yaşayan o kadar vatandaş neden sorun ve sıkıntı yaşasın . Bu yolu hemen programa alarak yapacağız . Köyün deresi ve yolunu müjdesini şimdiden vereyim . " diye konuştu .
Başkan Yıldız , Hamzabeyli Belediyesi ' nin ardından Yeşilköy ' ü ziyaret etti . Burada Muhtar İbrahim Fındıkoğlu ve köylülerle bir süre sohbet eden Yıldız , köyün sorunları hakkında bilgi aldı . Taşımalı Eğitim Sistemi ' nden dolayı çocukların yemekhane ihtiyacı olduğunu dile getiren Muhtar Fındıkoğlu , köyün birde düğün salonu ihtiyacı olduğunu dile getirdi . İl Genel Meclisi Başkanı Dursun Ali Yıldız , öğrencilerin yemeklerini daha iyi koşullarda yemeleri için gelecek yıl bir yemekhane yapılacağını ifade ederek düğün salonu içinde çok amaçlı yapılacak olan salondan yemekhane ve salon olarak faydalanabileceklerini belirti .
Öte yandan Başkan Yıldız , kullanılmayan Şehit Gürkan Gökçek İlköğretim Okulu ' nu ziyaret ederek , kullanıma kazandırılması için ön çalışma yapılacağını kaydetti .