Arjantinli Veron: İngiltere'den nefret ediyorum

Arjantin Milli Takımı'nın tecrübeli ismi Juan Sebastian Veron, İngiltere'de forma giydiği yılları hatırlamak istemediğini söyledi.

Arjantinli Veron: İngiltere'den nefret ediyorum
  Arjantin ' in deneyimli oyuncusu Juan Sebastian Veron , Premier Lig ' de Manchester United ve Chelsea formaları giydiği 3 yılda futbolu bırakma noktasına geldiğini belirtti .

Toplamda 52 milyon avroluk bir bonservis bedeli harcanan Arjantinli Diego Maradona ile birlikte Dü ; nya Kupası ' nda adeta yeniden doğdu .

Basına demeç ; veren Veron durumu hakkında şunları sö ; yledi : ' Avrupa ' da mutsuz bir şekilde dolaştım , kimse beni anlamıyordu . İşte bu yü ; zden Estudiantes ' e dö ; ndü ; m . İngiltere ' nin sadece iyi bir ligi var o kadar . İyi antrenman yapmıyorlar , ısınmadan sahaya ç ; ıkıyorlar . Paul Scholes eksi 5 derecede ısınmadan 50 metreden topa vuruyor , ben bunu bir kez denedim az daha sakatlanıyordum . İngiltere ' de hiç ; mutlu olamadım , orda oynadığım sü ; rede futbolu bırakmayı bile dü ; şü ; ndü ; m . '

35 yaşındaki orta saha oyuncusu sporu iş olarak gö ; rmediğini belirterek hâ ; lâ ; heyecan duyduğunu yarışmaktan keyif aldığını aç ; ıkladı .

Kaynak : Goal