Ak Parti Genel Başkan Yardımcısı Erdem Didim'de

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Teşkilatlardan Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Ekrem Erdem, AK Parti iktidarı döneminde ülkenin ana sorunlarının çözüldüğünü belirterek, "Türkiye'nin bugünlerde AK Parti'ye ihtiyacı var" dedi

Ak Parti Genel Başkan Yardımcısı Erdem Didim'de
AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Teşkilatlardan Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Ekrem Erdem, AK Parti iktidarı döneminde ülkenin ana sorunlarının çözüldüğünü belirterek, "Türkiye'nin bugünlerde AK Parti'ye ihtiyacı var" dedi.
AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Teşkilatlardan Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Ekrem Erdem, AK Parti Didim İlçe Teşkilatı'nı ziyaret etti. Erdem'e ziyaretleri sırasında AK Parti Aydın İl Başkanı Sadık Atay, AK Parti Didim İlçe Başkanı Abdurrahim Öztürk, İl Başkan Yardımcısı Gökhan Ökten, İl Kadın Kolları Başkanı Demet Pilevneli, İlçe Kadın Kolları Başkanı Ayşe Yeniçeri ve partililer eşlik etti.
Ziyarette konuşan AK Parti Didim İlçe Başkan Abdurrahim Öztürk, Didim'in gerçek bir turizm kenti olamadığını ve sebebinin de belediye yönetiminden kaynaklı olduğunu savunarak, "Didim 2 dönemdir CHP'li bir belediye başkanı tarafından yönetiliyor. İlçemizde güzel gelişmelerde yaşanıyor; örneğin hükümet desteğiyle Didim-Akbük yolunun ihalesi yapıldı ve ödenek bekliyoruz. Yat Limanı açıldı. Bundan sonraki hedefimiz Didim'e 5 yıldızlı oteller ve tatil köyleri kazandırmak. Didim'de 30 bin dönüme yakın hazine arazileri mevcut, bu yerlerin turizme kazandırılmasını istiyoruz. Ayrıca haftada bir kez Ankara'da görüşmelerde bulunuyoruz" dedi.
Öztürk, Didim'de okulların hayırseverler aracılığıyla yapıldığını ve devlet eliyle de yeni okulların yapılacağını kaydederek, "Milet Müzesinin yeni binası önümüzdeki günlerde Turizm Bakanımız tarafından hizmete açılacak. Önümüzdeki ilk yerel seçimlerde de yerel yönetimi kazanmak için çalışıyoruz. İnşallah Didim'in çehresini değiştireceğiz" diye konuştu.
AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Teşkilatlardan Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Ekrem Erdem da, AK Parti'nin hizmetleri hakkında bilgiler vererek, "Biz Cumhuriyet tarihi boyunca yapılandan fazlasını yaptık. Ne yaptın diyenler emin olun boş konuşuyorlar. Biz bu zamana kadar yaptıklarımız seçilmeden önce anlatsaydık kimse bize inanmazdı ve oy da vermezdi. Türkiye'nin ana sorunlarını bitirdik. Türkiye'nin bugünlerde AK Parti'ye ihtiyacı var. Türkiye'nin önünde bir referandum ve seçim var. Türkiye'nin kaderi burada; ya yola devam edilecek, evet diyeceğiz ya da çile çeken milletimiz çilesini çekecek" şeklinde konuştu.
Erdem, AK Parti'nin iktidara geldiğinde memura maaş bile verilemediğini ve o yıl yaşanan deprem dolayısıyla gönderilen yardımların memur maaşı olarak verildiğini anımsatarak, şunları söyledi: "O dönem Başbakan Erdoğan seçimi kazanmalarına rağmen yıldızının söneceğini inanıyorlar; İstanbul da yıldızı parlayan Erdoğan'ın bu deprem sonrası iktidarı da söner diyorlardı ve Türkiye'nin dış borcunun ödeyecek 1 milyar doları dahil yoktu. Anasol-M hükümeti ise kendisine tanına 5 yıllık süreyi dahil kullanamadı ve bırakıp kaçtı. DSP ve ANAP tarihe gömüldü; MHP ise yüzde 10 barajın altında kalmıştı. Şimdi MHP hangi projelerle halkın karşısında? Şu problemi çözeceğiz diyeceği bir projesi var mı? MHP milletin kendine verdiği krediyi kullanamadı"
Erdem, Türkiye'nin dünyanın en rahat ülkesi konumunda olduğunu, uluslar arası stratejilerde açık ara önde olduğunu öne sürerek, "Kasamızda şu an 80 milyar dolarımız var. Ekonomisi hızla büyüyen tek ülkeyiz. Biz AB'ye sadece ekonomik nedenler için değil, demokrasi seviyemizi, bir hukuk devleti oluşturmak içinde giriyoruz ama hep bize ayak oyunları oynanıyor" ifadelerini kullandı.
Erdem, CHP Lideri Kemal Kılıçdaroğlu'nu da konuşmasında yer vererek, konuşmasını şöyle tamamladı: "CHP'nin yeni genel başkanı iki şeye öne çıkarıyor; yoksulluk ve yolsuzluk. Bu partinin söylediği leyler yalan, öle değil. Eskiden her 100 kişiden 27'si yoksulluk sınırının altında idi; şimdi ise bu oran 100 kişi de 17. Eskiden her 100 kişiden 2 kişinin günlük geliri 1 doların altındaydı şimdi bu oran sıfır. Şimdi ise kiracılar kira öder gibi ev sahibi oluyor. TOKİ ile birlikte şehirlerin yapısı değişti; yoksulluk azaldı"