İspanya Honduras Villa'nın golleri ile geçti

Dünya Kupası ilk maçında İsviçre'yr yrnilen son Avrupa Şampiyonu İspanya Honduras karşısında rahat bir galibiyet aldı. İspanya'nın gollerini Barcelona'nın yeni yıldızı David Villa'dan geldi.

İspanya Honduras Villa'nın golleri ile geçti
  Dü ; nya Kupası ilk maç ; ında İsviç ; re ' yr yrnilen son Avrupa Şampiyonu İspanya Honduras karşısında rahat bir galibiyet aldı . İspanya ' nın gollerini Barcelona ' nın yeni yıldızı David Villa ' dan geldi .

İspanya 2-0 Honduras
Goller : David Villa ( 17 ' , 51 ' )

İkinci grup maç ; larının sonuncusunda H Grubu ' nda İspanya ile Honduras karşı karşıya geldi . İspanyollar , ü ; stü ; n oynadıkları karşılaşmada 2-0 galip gelmeyi başardılar .

Villa sahnede!

Maç ; ın ilk dakikasından itibaren İspanya , Honduras karşısında etkili olmaya başladı . 6 . dakikada David Villa ' nın uzaktan ç ; ok sert vurdu ancak top direkten patladı . Bu pozisyondan iki dakika sonra Xavi ' nin kullandığı serbest vuruşta , Ramos ceza sahası iç ; erisinde yerde kaldı ancak hakem devam dedi . Sonraki dakikalarda Honduras hızlı ataklarda tehlike yaratmaya ç ; alışsa da İspanya ' nın beklediği gol 17 . dakikada geldi . Sol kanattan iç ; eri giren Barcelona ' nın yeni golcü ; sü ; , ü ; ç ; kişinin arasından ç ; ıktıktan sonra mü ; kemmel bir vuruşla ağları havalandırdı : 1-0

Golden sonra da İspanya atakları devam etti . 23 . dakikada Navas ' ın sağ kanattan yaptığı ortaya boyu yetmeyen Xavi topa vuramayınca , Boğalar mutlak bir golden oldu . 32 . dakikada bu sefer Torres etkili geldi . Sağ kanattan Sergio Ramos , Torres ' e resmen nokta atışlık bir orta yapan ancak Liverpoollu yıldızın vuruşu direğin ü ; zerinden dışarı ç ; ıktı . Kalan dakikalarda da gol sesi ç ; ıkmadı ve ilk 45 dakika golsü ; z sona erdi .

Penaltı kaç ; tı!

İspanya ikinci yarıya golle başladı . 51 . dakikada Villa , Navas ' ın getirdiği topta ceza sahası dışında topla buluştu . Honduras savunmasına da ç ; arpan top ağlarla buluştu ve fark ikiye ç ; ıktı . Averajını yü ; kseltmek isteyen İspanyollar , ataklarını sıklaştırdılar . Golden hemen sonra yapılan santrada topu kapan Sergio Ramos , uzak mesafeden sert vurdu ancak top direğin yanından dışarı ç ; ıktı . 55 . dakikada yine Navas ile gelişen atakta Torres boş pozisyondaki Xavi ' ye ç ; ıkarttı ancak tecrü ; beli yıldız kaleyi dü ; şü ; nmek yerine pas verince takımını olası bir golden etti .

61 . dakikada İspanya ü ; ç ; ü ; ncü ; gol şansına ç ; ok yaklaştı . Ceza sahası iç ; erisinde Izaguirre ' nin mü ; dehalesinde Navas yerde kaldı ve hakem penaltı noktasını gö ; sterdi . Topun başına geç ; en David Villa , kaleciyi ters kö ; şeye yatırmasına rağmen topu dışarı gö ; nderdi . Penaltıdan sonra da İspanya ' nın gol ç ; abaları devam etti . 65 . dakikada Xavi ' nin yerine oyuna giren Fabregas , topla ilk buluşmasında kaleciyi geç ; ti ancak Arsenalli yıldızın vuruşunu savunma son anda ç ; izgiden ç ; ıkarttı . Pozisyonun devamında kullanılan kornerde top ceza sahası ö ; n ç ; izgisinde Ramos ' a geldi . Real Madridli oyuncunun topun gelişine yaptığı mü ; kemmel vuruş defansın kafasına da ç ; arparak tekrardan kornere ç ; ıktı . Bu dakikadan sonra karşılaşma Honduras yarı sahasında oynanmaya devam etse de İspanyollar bir tü ; rlü ; aradıkları ü ; ç ; ü ; ncü ; gole ulaşamadılar . 82 . ve 87 . dakikada Villa , 90 . dakikada ise Mata ile ö ; nemli pozisyonlar yakalayan Boğalar , bu atakları da değerlendiremeyince karşılaşma 2-0 ' lık skorla sona erdi . Goal