Halkalı'de şehit olan uzman Çavuş, babasının anjiyosu için Adana'ya gelecekti (2)

İstanbul'un Halkalı semtinde meydana gelen patlamada şehit olan Jandarma Uzman Çavuş Uğur Ekiz'in, babasının hastalığı için Adana'ya gelmek istediği o

  İstanbul ' un Halkalı semtinde meydana gelen patlamada şehit olan Jandarma Uzman Çavuş Uğur Ekiz ' in , babasının hastalığı için Adana ' ya gelmek istediği ortaya çıktı .

Şehidin ağabeyi Tayfur Ekiz , kardeşinin bugün babasının hastalığı için gelmek isteğini belirterek , " Kardeşim babam için bugün Adana ' da olacaktı , gelme dedim , sabah şehadet haberini aldık . " dedi .

Bugün kalp anjiyosu olacak baba Fikri Ekiz ' e oğlunun şehit haberi verilmedi . Bunun üzerine doktorlar anjiyodan vazgeçti . Adana Başkent Hastanesi ' nde tedavi olacak baba , televizyonsuz bir odaya alındı .

Şehidin ağabeyi Tayfur Ekiz , kardeşinin şehit olduğunu sabah saatlerinde öğrendiklerini , hain saldırıya rağmen metanetlerini korumaya çalıştıklarını söyledi . Şehit olan kardeşi ile dün görüştüğünü anlatan ağabey Tayfur Ekiz , şöyle devam etti : " Babamın anjiyosu vardı , ' Abi akşam geliyorum ' dedi . Ben ' Gelmene gerek yok , biz ilgileniyoruz . Sen orada kal gelme ' dedim . Sabah da şehadet haberini aldık . "