Ak Parti Kapürçek İlçe Danışma Toplantısı Yapıldı

AK Parti Karapürçek İlçe Teşkilatının Danışma toplantısı Karapürçek Belediyesi Şehit Tuncay Özdemir Kültür Merkezi Konferans salonunda yapıldı.

Ak Parti Kapürçek İlçe Danışma Toplantısı Yapıldı
  Toplantıya Sakarya milletvekilleri Recep Yıldırım , Hasan Ali Çelik , AK Parti il yönetimi , Altındere Belediye Başkanı Mehmet Çakmak , Karapürçek Belediye Başkanı Orhan Yıldırım , Karapürçek ilçe Başkanı Halit Nalbant , il gelen meclis üyeleri , ilçe yönetim kurulu üyeleri , köy ve mahalle muhtarları , sivil toplum örgütü temsilcileri ve vatandaşlar katıldı .
Toplantı saygı duruşu ve İstiklal Marşı ' nın okunmasıyla başladı . Hükümetin Demokratik Açılım ile ilgili başlatmış olduğu çalışmalar soru cevap olarak slayt eşliğinde gösterildi . Daha sonra divan üyeleri seçildi . Kadın Kolları ve Gençlik Kollarının yaptığı faaliyetler okundu .
Toplantının açılış konuşmasını yapan AK Parti Karapürçek İlçe Başkanı Halit Nalbant , üye sayısı bakımından Sakarya birincisi olduklarını ifade ederek , " Ülkede siyasetçi güçlü değilse ülke zayıftır . Kurum ve kuruluşlarda görevlendirilen bütün insanlarımız kendisinin önünde Anayasa ' da belirtilen kanunlar çerçevesinde insanlara hizmet etmelidir . Ülkemizde siyaset yapan tüm siyasi partilerin bu ülkeyi bizler gibi sevmelerini ve hizmet etmelerini isterim . Bütün siyasi partiler bu halka sıcak sarılsınlar sevsinler ki siyaset zevkli hale gelsin . Teşkilat çalışmalarımızda bir sıkıntımız yok , üye çalışmalarımız hızla devam ediyor . Üye sayımızda Sakarya ' da birinci durumdayız . E-Teşkilat sisteminde de başarılıyız . Çalışmalarımızı büyük bir hassasiyetle yapıyoruz . Birlik , bütünlük ve kardeşlik içerisinde Karapürçek halkına hizmet vermekten onur duyuyoruz . Bizler her zaman bu halkın hizmetindeyiz " dedi .
Karapürçek Belediye Başkanı Orhan Yıldırım , 29 Mart yerel seçimlerinin 15 ayı doldurması nedeniyle , icraatlarını anlattı . Başkan Yıldırım , seçimler öncesi söz verdiği projeleri hakkında gelinen aşamaları slayt eşliğinde anlatarak partilileri bilgilendirdi . Başkan Yıldırım , söz verdikleri bütün projeleri tek tek hayata geçireceklerini belirterek , " Projelerimizden sanayi alanı bitme noktasında önümüzdeki yıl . Yeni yapılacak hastane için ihale aşamasına gelindi ödenek çıktı . Sakarya Karapürçek yolu genişletilecek . İlçenin asfalt sorunu yok . Büyükşehir Belediyesi ile Karapürçek Belediyesi ortaklaşa asfalt sorununu çözdü . Yazılı Gürgen mahallemizdeki okul yeri tahsisi yapıldı " diye konuştu .