Taciz Zanlısı Suçlamayı Kabul Etmedi

Samsun'da eşinden boşanmak üzere olan kadına tacizde bulunduğu iddiasıyla tutuklanan 4 çocuk babası şahıs, hakkındaki suçlamaları kabul etmedi.

Samsun 1. Ağır Ceza Mahkemesi'nde bugün görülen davanın ilk duruşmasında sanık Y.K., hakkındaki suçlamaları kabul etmedi. N.Y. ile olay tarihinden önce 4 aydır ilişki yaşadığını ileri süren Y.K., "Kendisini bir otomobile bir erkek şahıs ile bindiğini görünce ikaz ettim. Aramızda tartışma çıktı. Bana saldırdı. Ben de boğazını sıktım. Kendisi eşiyle boşanacaktı. Tehdit edildiğini söylüyordu. Yardımda bulunuyordum" dedi.
N.Y. ise, Y.K.'yi suçlayarak, "Kurtulmak için yalan söylüyor. Benim boşanma davam var. Davam ediyor. Y.K.'nin eşiyle bir parkta otururken tanıştık. Daha sonra boşanma davasında yardımcı olması için durumu eşine bildirdi. O da bana yardımcı oluyordu. Babam yaşında olduğu için kendisinden hiç kuşkulanmadım. Ancak bir zaman sonra beni sevdiğini söyledi. Ben kaçtıkça her tarafta önüme çıktı. Olay günü beni götürdüğü virane bir evde gömleğimin düğmelerini açmaya çalıştı. Üşüdüğümü söyleyerek yorgan istedim.
Yorgan almak için evden ayrılınca da evden kaçtım. Eşinin yanına gidip durumu anlattım. Daha sonra da şikayetçi oldum" diye konuştu.
Y.K.'nin eşi N.K. (51) de mahkemede tanık olarak dinlendi. N.Y.'nin eşinin kendisini rahatsız ettiği için daha önce telefonla haber verdiğini ileri süren N.K., "Olayın meydana geldiği ileri sürülen ev polis merkezinin hemen yakınında oluyor. N.Y., bana geleceğine önce polise şikayete gitseydi. Ben zaten eşim Y.K. hakkında boşanma davası açtım" diye konuştu.
N.Y.'nin olay sonrası beden ve ruh sağlığının bozulup bozulmadığının tespit edilmesi için İstanbul Adli Tıp Kurumu'na sevk edilmesine karar verilirken, duruşma ileri bir tarihe ertelendi.
İlkadım ilçesi Unkapanı Mahallesi'nde yaklaşık 1.5 ay önce meydana gelen olayda, N.Y. (38) adlı kadın, Y.K.'nın (56) kendisine cinsel tacizde bulunduğunu iddia ederek polise şikayette bulunmuştu. Gözaltına alınan evli ve 4 çocuk babası Y.K. tutuklanmıştı.