Ünlü sanatçılar polis için sahne aldı

İzmir Emniyet Müdürlüğü tarafından düzenlenen, 'Yaza Merhaba' konserinde birbirinden ünlü yıldızlar İzmirlilere unutulmaz bir gece yaşattı. İzmir Alsancak Stadı'nd...



İzmir Emniyet Müdürlüğü tarafından düzenlenen, 'Yaza Merhaba' konserinde birbirinden ünlü yıldızlar İzmirlilere unutulmaz bir gece yaşattı.

İzmir Alsancak Stadı'nda gerçekleştirilen konserin sunuculuğunu 'Adanalı' dizisinde başkomiser karakterini canlandıran ünlü sanatçı Oktay Kaynarca yaptı. Konserde, sanatçılar Pınar Aylin, Gökhan Türkmen, Yeşim Salkım ve Burak Kut sahne aldı. 'Yaza Merhaba' konserinde ilk olarak sahneye İzmirli sanatçı Pınar Aylin çıktı. Birbirinden güzel şarkılarını seslendiren Aylin'e tribünleri dolduran binlerce kişi eşlik etti. Genç sanatçı Gökhan Türkmen'in ardından Yeşim Salkım, hayranlarıyla buluştu. Platformdan inerek tribündeki hayranlarının yanına giden Salkım, ayakkabılarını çıkararak çimlerin üzerinde yalın ayak yürüdü.
Gecenin finalini Burat Kut yaparken İzmirliler ünlü sanatçıların şarkılarıyla eğlenceye doydu. Konsere vatandaşların yanı sıra İzmir Valisi Cahit Kıraç ve ev sahibi olarak İl Emniyet Müdürü Ercüment Yılmaz da katıldı. Ercümert Yılmaz, para almadan gönüllü olarak konsere katılan sanatçılara plaket ve çiçek taktim etti. Konserden elde edilen gelirin İzmir Emniyeti'nin ihtiyaçları için kullanıcağı öğrenildi.
(CİHAN)

Zaman