Kurtlar Vadisi Pusu 93. bölüm sezon finali

Kurtlar Vadisi Pusu'nun 93. bölüm fragmanı yayınlandı. Vadi'nin sezon finalinde Polat, Ebru ve Elif'i kurtarabilecek mi? Memati'yi kaçıran Zaza'nın mekanını kim basacak? Kurtlar Vadisi Pusu'nun 93. bölümü 3 Haziran Perşembe günü Star TV'de yayınlanacak.

  Tü ; rkiye ' nin en ç ; ok izlenen dizilerinden olan Kurtlar Vadisi Pusu ' nun merakla beklenen 93 . bö ; lü ; m fragmanı yayılandı .

Kurtlar Vadisi Pusu ' nun yeni bö ; lü ; mü ; nde Polat , eşi Ebru ve kızı Elif ' i kurtarabilcek mi? Aron Feller ' in Gladio ' nun başına getirdiği İskender ' in idam sehpasına kim tekme atacak?

KURTLAR VADİSİ PUSU SEZON FİNALİ

Yayınlandığı ilk gü ; nden beri işlediği konular ve Tü ; rkiye gü ; ndemine damga vuran olaylarıyla Tü ; rk halkını ekranları başına kilitlemeyi başaran Kurtlar Vadisi Pusu , muhteşem bir sezon finaliyle ekranlara veda ediyor&hellip ;

Vadi ' nin bu hafta yayınlanacak olan yeni bö ; lü ; mü ; nde Polat , Ebru ve Elif ' i İskender ' in adamlarının elinden nasıl kurtaracak? İskender ' in idam sehpasına kim tekme atacak?

Polat ' ın Ebru ve Elif ' I kurtarmak iç ; in yaptığı operasyonda onu hangi sü ; rprizler bekliyor?

Polat ' ın sağ kolu Memati ' yi kaç ; ıran Zaza Dayı ' nın mekanını kimler basacak?

Zaza Dayı ve Memati aynı safta mı yer alacak? Vadi ' nin bir numaralı ajanı Aron Feller ' in yeni planı ne?

Kurtlar Vadisi Pusu ' nun yeni bö ; lü ; mü ; 3 Haziran Perşembe gü ; nü ; Star TV ' de yayınlanacak .



İŞTE KURTLAR VADİSİ PUSU ' NUN ( SEZON FİNALİ ) VE BÜ ; TÜ ; N BÖ ; LÜ ; MLERİ

POLAT , İSRAİL ' E NASIL KARŞILIK VERECEK

KURTLAR VADİSİ PUSU İSRAİL OLAYINA DA EL ATIYOR