Giresun Belediyesi sünnet şöleni düzenledi

Giresun Belediyesi tarafından geleneksel olarak gerçekleştirilen sünnet şöleninde 100 çocuk sünnet edildi.

Atapark'ta yapılan şölene, Giresun Vali Y

Giresun Belediyesi tarafından geleneksel olarak gerçekleştirilen sünnet şöleninde 100 çocuk sünnet edildi.

Atapark'ta yapılan şölene, Giresun Vali Yardımcısı Osman Demir, CHP Grup Başkan Vekili Akif Hamzaçebi, CHP Giresun Milletvekili Eref Karaibrahim, Giresun Belediye Başkanı Kerim Aksu, CHP Giresun İl Başkanı Aykut Gezmiş, davetliler, sünnet olacak çocukları ve aileler katıldı.

Şölende konuşan Giresun Belediye Başkanı Kerim Aksu, sünnet şöleninin geleneksel hale getirildiğini söyledi. Bu sabah Hakkari'nin Şemdinli ilçesinde teröristlerce 8 askerin şehit edilmesi olayı nedeniyle şölende yeralan eğlencelerin iptal edildiğini kaydeden Aksu, "Bu sabah çok acı bir haber aldık. Herkes gibi biz de Hakkari'nin Şemdinli ilçesinde 8 askerin şehit, 14 askerin de yaralanmasına neden olan terör saldırısı ile adeta sarsıldık. Belediye olarak böyle bir acı günde eğlence yapamadık. Bu nedenle şölenin eğlence kısmını iptal ettik." dedi.

Şölen kapsamında sünnet olacak çocuklara çeşitli hediyeler verildi. 2 gün süreyle çocuklar belediye tarafından belirlenen özel hastane ve poliklinikte hijyenik ortamlarda sünnet ettirilecek.