Galatasaray'da transfere Başkan Polat el koyuyor

Yabancı transferinde sessiz kalan Galatasaray, Real Madrid'in ön liberoda forma giyen Malili yıldızı Muhammadou Diarra'yı renklerine bağlayarak suskunluğunu bozmak istiyor. ...

 

Yabancı transferinde sessiz kalan Galatasaray , Real Madrid ' in ön liberoda forma giyen Malili yıldızı Muhammadou Diarra ' yı renklerine bağlayarak suskunluğunu bozmak istiyor .

Başkan Yardımcısı Haldun Üstünel ' in yetkilerini alan Sportif Direktör Adnan Sezgin ' in Diarra için ön görüşme yaptığı bildirildi . Başkan Adnan Polat ' ın ise önümüzdeki hafta İspanya ' ya giderek Real Madrid ' le masaya oturması bekleniyor .
Mehmet Topal ' ın Valencia ' ya satılmasının ardından önceliği ön liberoya veren Sarı-Kırmızılı yönetim , Teknik Direktör Rijkaard ' ın da alınması için rapor verdiği Diarra ' yı listenin ilk sırasına aldı . Geçen yıl da gündeme gelen Mali Milli Takımı ' nın kaptanı için Başkan Polat , bütçe limitlerini zorlayacak . Real Madrid , göndermeyi düşündüğü Diarra için yaklaşık 5 milyon Euro civarında bonservis bedeli talep ediyor . Başkan Polat , gerekirse Mehmet Topal ' dan gelecek bonservis bedeliyle bu oyuncuyu Sarı-Kırmızılı renklere bağlamaya çalışacak .
Sapanca ' daki kürek yarışmalarında açıklama yapan Galatasaray Kulübü Başkanı Adnan Polat , " 7-8 oyuncu ile pazarlık halindeyiz . " diyerek birçok isimle ön görüşme yaptıklarını söylemişti . Diarra dışında Aslan ' ın İsrail ' in Hapoel Tel Aviv ekibinde mücadele eden Nijerya Milli Takımı ' nın kalecisi Vincent Enyeama ile de ilgilendiği ortaya çıktı . sport . co . uk adlı internet sitesinde yer alan habere göre , oyuncunun menajeri Andreas Muller , Galatasaray ' ın Arsenal ve West Ham United ' ın da ilgilendiği file bekçisi için diğerlerinden bir adım önde olduğunu belirtti . Nijerya ' nın Arjantin ile oynadığı Dünya Kupası maçındaki kurtarışlarıyla göz dolduran Enyeama ' nın menajeri , " Galatasaray ile görüşmelerimiz sürüyor . Ama Enyeama için 8 teklif birden var . En son kararı tabii ki o verecek . " dedi .

Zaman