Bolu Valisi İbrahim Özçimen'den Abant Yorumu

Bolu Valisi İbrahim Özçimen, Türkiye'nin gündemine oturan Abant'ın göreve ilk geldiğinde kendisini çok korkuttuğunu söyleyerek, "Sıkıntı karşılıklı konuşup halledilebilecek durumdaymış

  Bolu Valisi İbrahim Özçimen , Türkiye ' nin gündemine oturan Abant ' ın göreve ilk geldiğinde kendisini çok korkuttuğunu söyleyerek , " Sıkıntı karşılıklı konuşup halledilebilecek durumdaymış . Abant rüyalarıma giriyor " dedi .
Göreve geldiği günden bu yana sürekli kent merkezi ve turistlik mekanlarda inceleme yapan Vali İbrahim Özçimen , kendisinden önce yaşanan sıkıntıları ve Abant ' ın son durumu hakkında bilgiler verdi . Özellikle eski Vali Halil İbrahim Akpınar ile Bolu Belediye Başkanı Alaaddin Yılmaz arasında yaşanan sözlü tartışmaların kenti etkilediğini ve bunun açık olarak görüldüğünü söyleyen Özçimen , " Tabii ki insanlar arasında anlaşmazlıklar olabilir . Hiçbir insanın yüzde 100 mükemmel olması beklenemez . Ama Bolu ' nun
tepesinde yer alan 2 makam sahibi insanın konu Bolu ' nun menfaati olduğunda uzlaşması gerekirdi . Sözlü atışmalar normaldir . Ancak üslubu bozmamak gerekir " diye konuştu .
Abant ' taki çevre düzenlemeleri nedeniyle yaşanan tartışmaların kendisini korkuttuğunu belirten Vali Özçimen , " Bolu ' ya gelirken Abant beni çok korkutmuştu . Ne yapacağız diye düşünmeye başlamıştım . Ama karşılıklı görüşmeler yapınca sıkıntının çözüldüğünü gördüm . Demek ki konuşup halledilebilecek şeylermiş . Birde bu konu Türkiye ' nin gündemine oturdu . Artık Abant ' tan başka bir şey düşünemez olduk . Abant rüyalarıma girmeye başladı " dedi .