Samader Üyeleri Emniyet Müdürü Kesmez'i Ziyaret Etti

Adana Sağlık Mensupları Derneği (SAMEDER) Yönetim Kurulu Başkanı Uzman Dr. Turgay Öngel ve yönetim kurulu üyeleri, Emniyet Müdürü Mehmet Salih Kesmez'i makamında ziyaret etti.

  Ziyarette konuşan Adana SAMEDER Başkanı Turgay Öngel , " SAMADER olarak bugüne kadar yurt içi ve yurt dışında sağlık taramaları gerçekleştirdik . İl genelinde lise öğrencilerine yönelik ' Sigara ve Zararlı Alışkanlıkların Zararları ' konulu seminerler verdik . Ülkemizde ise doktora ulaşmakta zorluk çeken ücra köylerde sağlık taramasında bulunduk ve ilaçlarını temin ettik . Adana il merkezinde kenar semtlere açılan okuma salonlarına giden öğrencileri ücretsiz sağlık taramasından geçirdik . Daha önce 3 kez sağlık
taraması yaptığımız Demokratik Kongo Cumhuriyeti ' ne Türk hastanesi açmak için girişimlerde bulunduk . Hastane olarak kullanılacak olan binaların tadil ve tamiratı için projeler hazırlıyoruz . Yakın zamanda Afrika ' da Türk hastanesi hizmete girecek " dedi .
Toplumun bilinçlenmesinde sivil toplum kuruluşlarının önemine dikkat çeken Emniyet Müdürü Mehmet Salih Kesmez ise , Adana SAMEDER ' in yeni yönetimine başarılar diledi . Kesmez , vatandaşın yararına olacak sosyal projelerde Adana SAMEDER ile çalışmaktan mutluluk duyacaklarını dile getirdi .