Almanlara anne sözü tutun uyarısı

Güney Afrika'da havaların sürekli değişiklik göstermesi ve bir ısınıp bir soğuması Almanya cephesini etkiledi. Özellikle giyim konusunda Almanlar hazırlıksız olunca Alman Milli takım oyuncularına Anne sözü tutun ve duştan sonra saçlarınızı kurulamayı unutmayın ve sıkı giyinin tavsiyesi veriliyor.

Almanlara anne sözü tutun uyarısı
  Gü ; ney Afrika ' da havaların sü ; rekli değişiklik gö ; stermesi ve bir ısınıp bir soğuması Almanya cephesini etkiledi . Ö ; zellikle giyim konusunda Almanlar hazırlıksız olunca Alman Milli takım oyuncularına Anne sö ; zü ; tutun ve duştan sonra saç ; larınızı kurulamayı unutmayın ve sıkı giyinin tavsiyesi veriliyor .

18 Haziran Cuma gü ; nkü ; Sırbistan maç ; ına hazırlanan Almanya ' da teknik ekip futbolculara soğuktan korunması iç ; in ' Aynı anneninizin tembihlediği gibi ' sö ; zü ; ile başlayarak bir dizi uyarı yapıyor .

Takımın yardımcı teknik direktö ; rü ; Hansi Filick Ç ; arşamba gü ; nü ; basın mensuplarıyla yaptığı sohbette ' Tü ; m futbolculara belirli tavsiyeler veriyoruz . Aynı anneleri onlara ne derse , biz de onu diyoruz . Duştan sonra saç ; larınızı kurulamayı unutmayın ve sıkı giyinin '

Pretoria ' da havanın bir anda kö ; tü ; leşlemesiyle hasta olması tehlikesi ile karşı karşıya kalan Almanya ' da bu soğuktan etkilenen isim isim ise Bastian Schweinsteiger oldu . Alman futbolcunun soğuk algınlığına karşın Cuma gü ; nü ; Sırbistan ile yapılacak maç ; ta forma giymesi bekleniyor .

Almanya ' da genç ; oyuncu Thomas Mueller de ö ; nceki gü ; n yaptığı aç ; ıklamada takım olarak giyim konusunda soğuğa hazırlıksız yakalandıklarını itiraf etmişti .

Flick , Schweinsteiger ' in durumu ile ile ilgili olarak ' Bir endişe iç ; inde değiliz . Cuma gü ; nü ; ne kadar tamamen iyileşecek ve oynayabilecek durumda ' dedi .

2010 Dü ; nya Kupası macerasına D Grubu ' nda Avustralya ' yı 4-0 mağlup ederek başlayan Almanya Cuma gü ; nü ; Port Elizabeth Stadyumu ' na Sırbistan ile oynadıktan sonra grupta son maç ; ını 23 Haziran ' da Soccer City Stadı ' nda Gana ile yapacak . Sporx