Altınlar Giyimden Babalar Günü'ne Özel Kampanya

Altınlar Giyim Mağazaları, birbirinden şık hediye seçeneklerini Babalar Günü'ne özel indirimler ve cazip taksit olanaklarıyla sunuyor.

  Her yaşa ve her zevke hitap eden ürün seçenekleriyle , şıklık ve rahatlığı ön planda tutan Altınlar Giyim , Babalar Günü ' ne özel kaçırılmayacak kampanyalar hazırladı . Tüm Altınlar Giyim Mağazalarında geçerli olan kampanyalar kapsamında müşterilere birçok reyonda yüzde 30 indirimler ve imalat fiyatına alış- veriş yapma olanakları sağlanıyor .
Babalar Günü ' ne özel fırsat imkanlarının sağlandığı kampanyaların Haziran ayı sonuna kadar süreceğini ifade eden Altınlar Giyim Balıklı Mağaza Müdürü Cuma Altan , " Bu özel gün nedeniyle 2010 yaz koleksiyonumuz içerisinde bulunan Ziya takım elbiselerini 99 Türk lirası gibi özel bir rakamla satışa sunduk . Babalara rahat bir yaz geçirme şansı tanıyan bu takım elbiselerimizden alan tüm müşterilerimize ayrıca birer adet gömlek ve kravat da hediye ediyoruz " dedi .
Babalar Günü ' ne özel indirimlerin ve taksit kolaylıklarının sadece takım elbiselerle sınırlı olmadığını belirten Altan , " Babalar günü kampanyalarımız arasında ayakkabı ve gömlek seçeneklerimizde bulunuyor . Müşterilerimiz , Polaris , Dockers ve Flogart gibi marka ayakkabıları yüzde 30 indirimlerle alabilecekleri gibi gömlek reyonunun vazgeçilmezleri arasında yer alan düz dakron erkek gömlekleri de sadece 9 liradan hediye tercihlerinin arasına katabilecekler " diye konuştu .
Altan , ayrıca Altın Kart Müşterilerinin de özel indirim seçenekleriyle Altınlar Giyim Mağazalarında bulunan yüzlerce ürün arasından babalarının zevkine uygun hediyeyi , uygun fiyatlarla alabileceğini ve tüm alışveriş yapan Altın Kart müşterilerine haziran ayı boyunca çekilişsiz kurasız sürpriz hediyeler verileceğini sözlerine ekledi .