Özel Yıldız Koleji mezunlarını Afrikalı öğrenciler uğurladı

Burdur'un Bucak ilçesinde Özel Yıldız İlköğretim Okulu'nun mezuniyet törenine katılan Afrikalı öğrenciler büyük ilgi gördü. Okulun 8.'inci mezunlarını

Burdur'un Bucak ilçesinde Özel Yıldız İlköğretim Okulu'nun mezuniyet törenine katılan Afrikalı öğrenciler büyük ilgi gördü. Okulun 8.'inci mezunlarını Afrikalı öğrenciler uğurladı. Orta Afrika Cumhuriyeti'ndeki Türk okullarında okuyan öğrenciler

birbirinden güzel şarkı ve gösterilerle katılımcılara keyifli dakikalar yaşattı.

Törende konuşan Okul Müdürü Âdem Akarmut, geleceğin Türkiyesinin gerçek büyükleri ve mimarları olan çocukların çağdaş gelişmelere açık, kültürel değerlerine bağlı, geçmişine saygılı, aklı ve fen bilimleriyle kalbi insani duygularla dolu, iyi bir insan olarak yetiştirilmeleri gerektiğine inandıklarını söyledi.

Akarmut, "Çocuklarımızı yetiştirmek için elimizden gelen gayreti ve çabayı göstermeye çalışıyoruz. Eğer gelecekte onları vatanına ve milletine faydalı birer birey olarak görürsek asıl o zaman sevinmiş olacağız. Mezunlarımızdan ayrılacağımız için üzgünüz. Ama onları geleceğin Türkiyesine emanet edeceğimiz içinde mutluyuz." ifadelerini kullandı.

Yıldız Koleji mezunlarını mutlu günlerinde yalnız bırakmayan Bucak Kaymakamı Osman Hacıbektaşoğlu da öğrencileri madalya ve hediyelerle uğurladı.