G.Saray'da transfer artık Adnan Sezgin'den sorulacak

Galatasaray'da Slovak yıldız futbolcu Miroslav Stoch'un Fenerbahçe'ye kaptırılması, Avustralyalı oyuncu Vince Grella ile de anlaşılamamasından sonra Avrupa'da görev değişimi yapı...

 

Galatasaray ' da Slovak yıldız futbolcu Miroslav Stoch ' un Fenerbahçe ' ye kaptırılması , Avustralyalı oyuncu Vince Grella ile de anlaşılamamasından sonra Avrupa ' da görev değişimi yapılmasının kararlaştırıldığı ileri sürüldü .

Buna göre İngiltere ' den dönen Futbol Şube Sorumlusu Haldun Üstünel ' in yerine Futbol AŞ Genel Müdürü Adnan Sezgin ' in sefere çıkacağı öğrenildi . Son olaylardan sonra Haldun Üstünel ' in artık transfer çalışmalarında görev almak istemediği bildirildi . Bu gelişmenin ardından tüm transfer görüşmelerini Başkan Adnan Polat ile Futbol AŞ Genel Müdürü Adnan Sezgin ' in yürüteceği ileri sürüldü . Üstünel ' in ise bu gelişmeler üzerine başkan yardımcılığı görevinden istifa edeceği ve yönetici olarak görevini sürdüreceği sızan bilgiler arasında . Üstünel ' i pasifize planının ardında , geçen sezon ortasında yapılan ve başarısızlıkla sonuçlanan Jo ve Dos Santos transferlerinin yattığı öne sürülüyor .
Sarı-Kırmızılı yönetimin aynı zamanda yabancı transferi konusunda aceleci davranmayacağı , Dünya Kupası ' nda mücadele eden Brezilyalı yıldız futbolcu Elano Blumer ve Fildişili Abdul Kader Keita ' nın performanslarından sonra kararın verileceği bildirildi . Bu oyuncuları astronomik teklif gelmesi halinde elinden çıkarabileceği belirtilen yönetimin 2010 Dünya Kupası ' nda forma giyen bazı oyuncuları yakın takibe aldığı ifade edildi .
Bu arada dış transferde büyük şok yaşayan Galatasaray , Süper Lig şampiyonu Bursaspor ' un başarılı futbolcusu Sercan Yıldırım ' la ilgili temaslarını sürdürdüğü öğrenildi . İki kulübün başkanı geçtiğimiz günlerde Galatasaray Adası ' nda bir araya gelmiş ve Servet-Sercan takasını görüşmüştü . Temaslarda önemli aşama kaydedildiği , Sarı-Kırmızılıların yıldız futbolcu için takas artı para isteyen Yeşil-Beyazlı yönetimden indirim beklediği bildirildi . SPOR SERVİSİ

Zaman