Nusaybin'deki furbol turnuvası sona erdi

Mardin'in Nusaybin ilçesinde Kaymakamlık ile Rado Saat'in birlikte organize ettiği halı saha futbol turnuvası sona erdi. Akın Kuyumculuk'u 4-0 yenen K

  Mardin ' in Nusaybin ilçesinde Kaymakamlık ile Rado Saat ' in birlikte organize ettiği halı saha futbol turnuvası sona erdi . Akın Kuyumculuk ' u 4-0 yenen Kardelen Kırtasiye , birinci oldu .

Ziraat Bankası ' nı yenen Cengiz Çevik Group üçüncülüğü elde ederken , Yıldız takımlarda birinciliği Aslan Spor kazandı . Yaklaşık bir ay süren turnuvaya büyükler kategorisinde 24 , küçüklerde ise 4 takım katıldı . Turnuvanın bitiminde ödül töreni düzenlendi . Halı sahada yapılan törende dereceye girenlere kupa ve ödülleri verildi .

Turnuvaya 300 ' ün üzerinde sporcu katıldığını ifade eden Kaymakam Yücel Gemici , sporun yüksek karakterli insanların yetişmesini sağladığını kaydetti . Gemici , Kaymakamlık bünyesinde düzenlenen turnuvaların bu çerçevede amacına ulaştığını söyledi .

Ödül töreninde Kaymakam Gemici , Emniyet Müdürü Abdullah Kara , Belediye Başkan Yardımcısı Ahmet Dinç ve Askerlik Şubesi başkanı Per . Yzb . Ali Osman Yaylar dereceye giren takımlara madalya , kupa ve teşekkür belgesi verdi .

Sponsorlar tarafından başarılı takımlara çeşitli hediyeler verilirken Kaymakam Yücel Gemici tarafından Nusaybin ' de yayın yapan Nusaybin Postası Gazetesi ' ne de desteklerinden dolayı teşekkür plaketi verildi .