Fabrikanın İstinat Duvarı Çöktü: 4 Yaralı

Denizli'de aniden bastıran yağmur şehirde su baskınlarına sebep olurken, Pınarkent beldesinde bir tekstil fabrikasında istinat duvarının mutfağın üzerine çökmesi sonucu 4 kişi yaralandı.

  Edinilen bilgiye göre , bu akşam saatlerinde aniden başlayan ve kentin büyük bölümünde etkili olan yoğun yağmur yağışı , bir fabrikada duvarın çökmesine sebep oldu . Pınarkent Beldesi Şelale Restoran yakınlarındaki Sergen Tekstil ' in arka bahçesinin istinat duvarı toprak kayması yüzünden yemekhanenin üzerine çöktü . Yemekhanede yemek yiyen işçilerden Turgut Tosun , Meryem Aslan , Ali İhsan Hallaç ve Ahmet Manisalı çöken duvarın altında kalırken , olayın meydana gelmesiyle birlikte polis , itfaiye , sivil savunma
ve sağlık ekipleri olay yerine gitti . İtfaiye ve sivil savunma ekiplerinin yaklaşık bir saat süren çabaları sonucu işçiler yıkılan yemekhane duvarının altından çıkarılırken , kurtarma çalışması sırasında fabrika sahibi Suat Küçüker de çalışmalara yardım etti . Hafif yaralı oldukları öğrenilen işçiler Özel Sağlık Hastanesi ' ne kaldırılarak tedavi altına alındılar .
Öte yandan Servergazi Mahallesi ' nde Mesut Karagöz ' e ait 2 katlı eve yıldırım düştü . Evin bacasını yıkan yıldırım şans eseri evde kimse olmadığı için can kaybına ve yaralanmaya yol açmadı .
( AV-EA-Y )