Sağlık Bakanı Akdağ Çanakkale'ye gelecek

Sağlık Bakanı Recep Akdağ, bazı toplantılara katılamak ve kendisine bağlı birimlerde inleme gezisi yapmak üzere 12 Haziran Cumartesi günü Çanakkale'ye

  Sağlık Bakanı Recep Akdağ , bazı toplantılara katılamak ve kendisine bağlı birimlerde inleme gezisi yapmak üzere 12 Haziran Cumartesi günü Çanakkale ' ye gelecek .

İlk olarak saat 09 . 00 ' da Vali Abdülkadir Atalık ' ı makamında ziyaret edecek olan Bakan Akdağ , ardından Belediye Başkanı Ülgür Gökhan ' la görüşecek . Daha sonra ise Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi Anafartalar Kampüsü ' nde bulunan Süleyman Demirel Konferans Salonu ' nda , sağlık çalışanlarıyla bir toplantı yapacak . Yine çalışanlarla beraber öğle yemeği yedikten sonra Çanakkale Devlet Hastanesi ' nde incelemelerde bulunacak olan Akdağ , gezinin ardından AK Parti İl Başkanlığı ' nı ziyaret edecek . Saat . 14 . 00 ' te Çanakkale Belediyesi Sosyal Tesisleri ' nde vatandaşların da yer alacağı ve sağlık konularının konuşulacağı " Türkiye Buluşması " isimli toplantıya katılacak olan Bakan Recep Akdağ , saat 17 . 00 ' de Kolin Otel ' de düzenlenecek Sağlıkta Dönüşüm Programı İl Değerlendirme Toplantısı& ; na katılacak .