Kronospan ve AGT, Kocaeli Rallisi'nde...

Kocaeli Otomobil Sporları Kulübü tarafından 28. kez düzenlenen Ford Otosan Kocaeli Rallisi ile tekrar toprak zemine çıkacak olan, Kronospan ana sponso

  Kocaeli Otomobil Sporları Kulübü tarafından 28 . kez düzenlenen Ford Otosan Kocaeli Rallisi ile tekrar toprak zemine çıkacak olan , Kronospan ana sponsorluğunda yarışan Mustafa Söylemez / Cem Bakançocukları ekibi , bu yarışta yaşadıkları şansızlıkların acısını çıkartmayı planlıyor .

Yarın akşam 19 . 30?da İzmit Outlet Center ' dan verilen startla başlayacak olan Kocaeli Rallisi ' nde 3 kapı numarası ile etaba çıkacak olan Kronospan , AGT ve Sundeck sponsorluğunda yarışan Mustafa Söylemez / Cem Bakançocukları ekibi , startında hemen ardından saat 20 . 00?de İnterteks Kocaeli Fuar Alanı ' ndaki Özel Seyirci Etabı ' nda mücadele edecek .

13 Haziran Pazar günü koşulacak 9 özel etabın ardından , yarış 17 . 07?de İzmit Outlet Center ' da sona erecek . Yarın akşam koşulacak olan Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Özel Seyirci Etabı , TRT Haber ' den 20 . 00 - 21 . 00 saatleri arasından canlı olarak yayınlanacak .

Kronospan , AGT ve Sundeck sponsorluğunda yarışan AGT Racing Team ekibi olan Mustafa Söylemez / Cem Bakançocukları ikilisinin bir sonraki yarışı 3-4 Temmuz ' da koşulacak olan İSOK İstanbul Rallisi .