Ankaragücü - Fenerbahçe maçına dakikalar kala...

Turkcell Süper Lig 33.hafta kader maçında Ankaragücü ile Fenerbahçe karşı karşıya geliyor. Ankaragücü - Fenerbahçe maçı Lig Tv'den canlı olarak yayınlanıyor..

Turkcell Süper Lig 33.hafta kader maçında Ankaragücü ile Fenerbahçe karşı karşıya geliyor. Ankaragücü - Fenerbahçe maçı Lig Tv’den canlı olarak yayınlanıyor..Fenerbahçe, Turkcell Süper Lig'de Ankaragücü ile yapacağı maça yaklaşık 2 saat kala 19 Mayıs Stadı'na gelirken, polisin sıkmış olduğu biber gazı nedeniyle futbolcular, burunlarını tıkayarak stada giriş yaptı.
Turkcell Süper Lig şampiyonluğunu yakından ilgilendiren Ankaragücü - Fenerbahçe karşılaşması öncesi, konuk takım karşılaşmanın oynanacağı 19 Mayıs Stadı'na geldi. Sarı - lacivertli takımın gelmesinden önce, stat etrafında geniş güvenlik önlemleri alan emniyet mensuplarının çıkan arbede sonucunda müdahale ettikleri ve biber gazı kullandıkları ifade edilirken, havaya yayılan gazın vatandaşları rahatsız ettiği gözlendi.

Kendilerini taşıyan otobüsle stata gelen Fenerbahçe kafilesinde, araçta bulunan Başkan Aziz Yıldırım, ineceği esnada dışarıdaki güvenlik görevlileri tarafından uyarılarak, beklemesi istendi.

Havadaki gazın dağılmasıyla birlikte otobüsten inen Fenerbahçeli futbolcuların, tedirgin oldukları gözlenirken, oyuncular burunlarını tıkayarak stat içine girdi.

Turkcell Süper Lig'de 33. hafta maçında Ankaragücü sahasında lider Fenerbahçe'yi ağırlayacak. Ankara 19 Mayıs Stadı'nda saat 20.00'de başlayacak karşılaşmayı hakem Kuddusi Müftüoğlu yönetecek. Bu zorlu mücadele Lig TV'den naklen yayınlanacak.

FENERBAHÇE'NİN TEK HEDEFİ VAR

Ankaragücü ile deplasmanda karşılaşacak olan lider Fenerbahçe, Ankara'dan 3 puanla İstanbul'a dönmek istiyor. Ziraat Türkiye Kupası'nda Trabzonspor'a yenilerek, 27 yıllık kupa hasretine bu yıl da son veremeyen ve taraftarlarını düş kırıklığına uğratan sarı-lacivertliler, ligde şampiyon olmak için Ankaragücü'nü yenip, son haftaya da lider olarak girmeyi hedefliyor. Fenerbahçe'de maç öncesi Andre Santos ve Lugano'nun sakatlığı bulunuyor.

ÜÇ OYUNCU KART CEZASI SINIRINDA

Fenerbahçe'de Ankaragücü maçı öncesi 3 oyuncu sarı kart cezası sınırında bulunuyor. Ligde 3'er sarı kartı bulunan Emre, Selçuk ve Gökhan Ünal, yarınki maçta sarı kart görürlerse, cezalı duruma düşecekler ve ligin son haftasında Trabzonspor maçında forma giyemeyecekler.

VITTEK YOK, VASSELL VAR

Bursaspor ile kardeş takım olan Ankaragücü, kendileri için önemli olmayan; fakat Bursaspor için altın değeri taşıyan mücadeleden en az bir puanla ayrılarak yeşil beyazlıları lider yapmak amacında. Ankaragücü'nde sakatlıkları bulunan Vittek ve Aydın bu maçta forma giyemeyecek. Daha önce sakatlığı nedeniyle sezonu kapattığı söylenen Darius Vassell'in de iyileştiği ve maçın ikinci yarısında oynayabileceği öğrenildi.

MUHTEMEL 11'LER

ANKARAGÜCÜ

Serkan
Geremi
Koray
Muhammet
Broggi
Rajnoch
Kağan
Hürriyet
Sapara
Rothen
Mehmet Çakır

FENERBAHÇE

Volkan Demirel
Gökhan Gönül
Lugano
Bilica
Vederson (Andre Santos)
Mehmet Topuz
Selçuk
Emre
Özer
Alex
Güiza

STAT: 19 Mayıs
SAAT: 20:00
HAKEM: Kuddusi Müftüoğlu
YAYIN: Lig TV