Şehit Jandarma Kıdemli Başçavuş Hasan Özüberk İçin Mevlit Okutuldu

Tunceli'nin Nazımiye ilçesi Sarıyayla Jandarma Karakolu'na yapılan saldırı sonucu şehit olan Karakol Komutanı Jandarma Kıdemli Başçavuş Hasan Özüberk, için Kilis'teki baba ocağında mevlit okutuldu sonra yemek verildi

Tunceli'nin Nazımiye ilçesi Sarıyayla Jandarma Karakolu'na yapılan saldırı sonucu şehit olan Karakol Komutanı Jandarma Kıdemli Başçavuş Hasan Özüberk, için Kilis'teki baba ocağında mevlit okutuldu sonra yemek verildi.
1 Mayıs günü Tunceli'nin Nazımiye ilçesi Sarıyayla şehit olan 4 askerden biri olan Karakol Komutanı Jandarma Kıdemli Başçavuş Hasan Özüberk için Kilis'te mevlit okutuldu.
Mevlit törenine Kilis Valisi Turhan Ayvaz, Kilis Belediye Başkanı Mehmet Abdi Bulut, Garnizon ve İl Jandarma Komutanı Jandarma Albay Mehmet Kadan, AK Parti Kilis İl Başkanı Ahmet Salih Dal daire amir ve müdürleri Öziberk ailesi ile vatandaşlar katıldı.
Kilis İl Müftülüğü'nde görevli imam ve müezzinlerin okuduğu Mevlid-i şerifin ardından dualar edildi. Kıdemli Başçavuş Hasan Özüberk,, hayrına çadırların kurulduğu alanda verilen yemek sonrası vatandaşlar dağıldı.